Jenter i Nettverk - Dagskonferanse
Jenter i Nettverk - Dagskonferanse

Jenter i Nettverk - Dagskonferanse

Tidspunkt
16.03.2019 10:00 - 23:00

Påmeldingsfrist
16.03.2019 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Kvinner i Nettverk

Sted

Industrigata 28, 4632 Kristiansand S, Norge

Snart braker det løs med Jenter i Nettverks sin dagskonferanse. Lørdag 16 mars samles jenter på kryss og tvers av menigheter i Kristiansand!  Vi gleder oss over å kunne invitere deg med til en fullpakket dag hvor vi feirer Jesus, og sammen rette og løfte blikket på Han! 

Velkommen til en dag med forfriskning, påfyll, inspirasjon og Gudsnærvær!✨ Det vil bli delt levde liv, og det kommer til å bli delt vitnesbyrd om hva Gud har gjort i folks liv. Vi gleder oss også over at Elin Linde Fagerbakke taler på kveldsmøtet! Silje Marie Bakkevold og Judith Moi står for lovsangen gjennom dagen! DETTE BLIR GULL!
 
Et program for hele dagen kommer fortløpende✨Stay tuned! Pris for hele dagen er 250kr! Det inkludere både lunsj og middag!
 
Jenter og Kvinner i Nettverks visjon:
"Vi er en fellesskristen stiftelse som har et kall til å formidle vekkelse, frihet og utrustning til kvinner i Norge. Gjennom arrangementer og nettverksbygging vil vi inspirere den enkelte til helhjertet tilbedelse og etterfølgelse av Jesus Kristus. Vi vil formidle et gudsliv som forvandler menneskeliv – lokalt og globalt".