Familieweekend med Filadelfiakirken Oslo
Familieweekend med Filadelfiakirken Oslo

Familieweekend med Filadelfiakirken Oslo

Tidspunkt
05.04 16:00 - 15.04.2019 16:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Filadelfiakirken Oslo

Sted

gammel hallingdalvegen, 3536 Noresund, Norge

Endelig kan vi i FilaFamilie igjen ønske velkommen til Familieweekend helgen 5 til 7 april på Sole Gjestegård. Stedet ligger i flotte omgivelser ved foten av Norefjell og alle fasiliteter står til disposisjon. Her blir det rikelig med muligheter for gode samtaler, aktiviteter og fantastisk mat, og vi har tradisjonen tro familiegudstjeneste på søndagen. Det er 8 minutter å kjøre med bil til Norefjell Skisenter med 14 heiser, 30 forskjellige nedfarter og mange mil med oppkjørte løyper for langrenn. På Sole Gjestegård er det god plass og store uteområder som innbyr til lek og moro. Når du kommer inn kan du ta et bad i stedets enkle svømmebasseng eller sitte og slappe av i peisestuen foran et knitrende bål sammen med gode venner fra Filadelfiakirken. Dette er en helg du garantert ikke vil gå glipp av!
 
Vi i FilaFamilie har som mål å skape gode møteplasser for familier, der vi får tid til å være sammen, bli kjent og bygge gode relasjoner over tid. Familieweekend er den beste anledningen til å bli bedre kjent og få gode venner i Filadelfiakirken.
 
Dere må ta med eget sengetøy og håndklær, men vi får servert deilig frokost, lunsj og god middag. Barn og unge fra 8. klasse og oppover skal sove sammen på sovesal eller rom med flere senger.
 
Påmeldingsfristen er satt til søndag 24. mars, men stedet har begrenset antall plass og vi følger prinsippet om første mann til mølla. 
 
Kryss derfor av datoen i kalenderen og meld dere på allerede i dag!
 
Vi gleder oss til å se dere alle på Sole Gjestegård i april!
 
PRISER:
Barn 0-3 år      150 kroner
Barn 4-12 år    850 kroner
Barn 8-18 år    950 kroner
Voksen           1070 kroner