NUKs Barneleir Oslo/Øst 2019
NUKs Barneleir Oslo/Øst 2019

NUKs Barneleir Oslo/Øst 2019

Tidspunkt
23.06 10:00 - 28.06.2019 16:00

Påmeldingsfrist
09.06.2019 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Stegenveien 1143, 1821 Spydeberg, Norge

Velkommen på leir!

Leir! En uke med venner, og med fokus på det levende fellesskapet. År etter år opplever vi hvordan gamle venner finner hverandre igjen. Vi ser nye ansikter finne sin plass i flokken og utfolde seg. Først forsiktig, snart med hele seg. Og vi ser hvordan liturgien blir en naturlig del av det hele, der lek og vennskap og tro er levende deler i en ukes opplevelse. Leir er levende kirke. Velkommen med din påmelding!

 

Oppmøte: 23. juni

Tilbakekomst: 28. juni

Leirsted: Mariaholm

Deltageravgift: 1600 kroner (2000 for ikke-medlemmer).

Aldersgrense: 8-11 år

Ta med: Skrivesaker, innesko, bibel, sengetøy, toalettsaker og annet du trenger til en bra uke på leir

Reisestøtte: Etter NUKs gjeldende regler

Søskenmoderasjon: Rabatt på kr. 300 for barn nr. 2, 3 osv. Se gjeldene regler.

Påmelding: Meld på en deltager av gangen! Hvis du som forelder melder på barnet ditt skal du logge på med egen bruker (med ditt navn og din epost-adresse) og legge til barnet som deltager i påmeldingen.

Les også "Hvordan bruke Checkin?"

Bilder: Hvis du ikke ønsker at bilder eller videoopptak av deg som blir tatt på dette arrangementet skal publiseres på nett, i blader eller i annet informasjonsmateriell ber vi deg si ifra til sekretariatet. (Dette gjelder ikke gruppebilder!)

 

Om leirstedet: Mariaholm er den katolske kirkes kurs-og konferansesenter, og har i mange år blitt brukt som leirsted for Norges Unge Katolikker.   Stedet ligger idyllisk til i en skråning ned mot vannet Øyern. Det er fine utearealer med egen badeplass, fotballbane,  både gress- og sandvolleyballbanen, og skog like ved. Det er to sovefløyer, en for gutter og en for jenter, hvor deltagere og de fleste av lederne kommer til å sove. I hovedhuset er det flere grupperom, store stuer, og underholdningsrom. Det er enten i hovedhuset eller ute all aktivitet kommer til å foregå.  Vi har også et nydelig lite kapell som kommer til å bli brukt mye.

 

Spørsmål? Kontakt NUK-kontoret! Tlf.: 23 21 95 40 eller på mail nuk@nuk.no.