NUKs Ledertrening (Vårsamling 2019)
NUKs Ledertrening (Vårsamling 2019)

NUKs Ledertrening (Vårsamling 2019)

Tidspunkt
22.02 16:30 - 24.02.2019 16:00

Påmeldingsfrist
15.02.2019 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Stegenveien 1143, 1821 Spydeberg, Norge

NB! Oppmøtested er Akersveien 16A kl:16.30.

 

Bli med på NUKs ledertrening!


Vårsamling er en av NUKs ledertreningsopplegg på Mariaholm. NUK tilbyr fire forskjellige kurs som er beregnet til deg som er konfirmert eller konfirmeres innen året.

Trokurs
Trokurset er et kurs som deltakerne og kursholder gjennom samtaler, spørsmål og svar snakker om troen, deler sine erfaringer. Sammen får de en opplevelse av fellesskapet gjennom arbeid mot et felles mål

Bønn
Gjennom dette kurset vil kursholderen sammen med deltakerne lære mer om bønn. Dette vil være et kurs hvor fellesskapets står sterkt gjennom bønn. Sammen gjennom samtale og diskusjoner skal alle få muligheten til å lære mer om bønn og hva det vil si å be.

Lokallagsleder
Ved dette kurset vil kursholder og deltakere jobbe sammen og løse forskjellige utfordringer som mange av lokallagsledere møter på i den daglige basis. Sammen skal de praktisk og teoretisk jobbe mot å forstå ansvaret til lokallagsledere og veiledere hverandre til et større felleskap på lokaltnivå.

Leirleder
Leirleder kurset har fokus på hvordan man skal være leder på leir eller helgearrangementer. Gjennom dette kurset vil kursholder og deltagere jobbe sammen forskjellige utfordringer som mange leirledere møter på leir. Sammen skal de praktisk og teoretiske jobbe mot å forstå ansvaret til en leirleder og veilede hverandre hverandre til et større felleskap på nasjonaltnivå.