Bookingworkshop Mandal / Arendal
Bookingworkshop Mandal / Arendal

Bookingworkshop Mandal / Arendal

Tidspunkt
14.01 09:00 - 17.01.2019 16:00

Påmeldingsfrist
11.01.2019 15:30

Påmeldingen er stengt

Arrangør
USUS AS

Sted

4514 Mandal, Norge

USUS AS og Visit Lindesnes inviterer destinasjoner og bedrifter til workshop i bookingløsningen Bokun. Målet med workshopen er at aktivitets/opplevelses bedrifter er ferdig online bookbar og kan knytte sine produkter opp til felles distribusjonsløsninger og/eller egne nettsider i løpet av 2 dager.

Påmeldingsfrist: 11.01.2019 kl 13.00.

Kurs 1: Mandal
Mandag 14/1 kl. 09.00-16: Oppsett av egne bookbare produkter og distribusjon på egen webside.
Tirsdag 15/1 kl. 09.00-16: Integrasjon til felles distribusjonsløsninger og andre nettsider.

Møtelokaler: Næringshagen i Mandal. Holledergata 3.

Kurs 2: Arendal
Onsdag 16/1 kl. 09.00-16: Oppsett av egne bookbare produkter og distribusjon på egen webside.
Torsdag 17/1 kl. 09.00-16: Integrasjon til felles distribusjonsløsninger og andre nettsider.

Møtelokaler: Eurekabygget, Sørlandets kunnskapshavn, Kystveien 2.

Kurs 1 og 2 er likt, velg det som passer deg best.
Dag 1 er nødvendig for å få bookingsystemet igang. Dag 2 kan vi dykke dypere ned i løsningene rundt systemet.

Pris: Kr 1000,- + mva per person. Sted kommer.

Les mer om Bokun: bokun.io

NB: Hvis du er overnattingsbedrift, turoperatør e.l. kan du delta kun dag 2 (kostnadsfritt) for å lære hvordan å integrere bookbare produkter fra andre bedrifter på din nettside. 


Om kurset:

Kursholder Ivar Sandland driver Nordland Turselskap i Bodø. Han er den i Norge som har brukt Bokun systemet mest og kjenner til daglige utfordringer rundt bookingløsningen til forskjellige typer produkter. På nettsiden nordlandturselskap.no kan du se hvordan de bruker Bokun systemet.

Vi gjør oppmerksom på at det finnes mange forskjellige bookingløsninger og at det viktigste er at opplevelser er bookbare på nett for turister - ikke hvilket bookingsystem bedriften bruker. Men som vi kommer til å se under kurset er det fordeler med f.eks pakketering og felles synlighet når man bruker samme system.

Om erfaringer fra Lindesnes:
Adventure Norway var i sommer med på et prosjekt der de testet ut bookingsystemet Bokun. Målet med testen var å se om hvor enkelt en aktivitetsbedrift kunne starte med online booking av sine produkter.

Testen var en stor suksess og Ewen Martin i Adventure Norway var veldig positivt overrasket over hvor lett systemet fungerte både for bedriften, og ikke minst for kunden.
"Jeg tror de fleste bookingene vi fikk i testperioden var fra kunder som ikke ville bestilt over telefon. Bestillingene kom fra mange forskjellige land."

"Det er også veldig lett å pakke opplevelser sammen på tvers av bedrifter og at andre kan selge opplevelsene vi har, uten at det blir dobbeltbookinger. Systemet passer for aktivitets, opplevelse og mindre overnattingsbedrifter" forteller Erling Løfsnes fra Visit Lindesnes.