Oase 2019
Oase 2019

Oase 2019

Tidspunkt
09.07 12:00 - 14.07.2019 16:00

Påmeldingsfrist
14.07.2019 08:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen OASE

Sted

Torsnesveien 12, 1630 Gamle Fredrikstad, Norge

Hei og velkommen til påmeldingssiden for SommerOase 2019.


Du kan melde deg på til stevnet på telefon om du ønsker det hverdager 9-16 på tlf 22 42 00 85 eller på chat på hjemmesiden når den er åpen.

Du kan her kjøpe deltakelse for hele stevnet, 3-dagers billett og du kan melde deg som frivllig medarbeider. Vi har behov for frivillige både VoksenOase, TenOase og BoJoKo. 

Dersom du kun skal ha billett til Michael W. Smith konserten kan du gå til forenklet påmelding her. 

Dersom du kun skal billett til Forestillingen Avslørt kan du gå til forenklet påmelding her.

Dagspass og billett til enkeltmøter kan kjøpes ved inngangen under stevnet ved ankomst Kongstenhallen.

Skal du melde på kun deg selv og maksimalt en til velger du "Enkeltpåmelding", men dersom du ser mulighet til å få med deg noen flere så er det penger å spare ved "Gruppepåmelding"


"Gruppepåmelding" gir rabatt dersom dere er 3 personer eller flere på samme gruppe. Du trenger ikke ha de andre navnene klare for påmelding når du melder deg på. Gruppen vil nemlig være åpen i 14 dager etter første registrering. Når du verver med noen til «din» gruppe sender du dem en link som du får tilsendt ved din registrering.

Du kan velge og betale med kort eller VIPPS ved bestilling, da vil du i så fall få rabattbeløpet som blir opparbeidet i verveperioden tilbakeført til din konto. Eller du kan velge å få tilsendt giro (elektronisk eller på papir). Giroen vil sendes ut ved verveperiodens slutt slik at summen er regnet ut med riktig rabatt. Rabatten gjelder påmeldingsprisen (dvs ikke eventuell overnatting og bespisning etc.) Rabattsatser som er lagt inn fra 3 personer = 10%, fra 7 personer = 20% og fra 14 personer = 30%.

I påmeldingsprosedyren må du først identifisere deg og har du brukt dette påmeldingssystemet før (checkin.no) så er du nok registrert med brukernavn og passord. Så kan du legge til alle personene du vil melde på. Etter at personene er registrert/identifisert vil du måtte velge deltakertype (voksenoase, tenoase, junioroase, barneoase eller knøtteoase) og så vil du få en del valg om overnatting, mat og om du vil hjelpe til osv.

Det er viktig å merke seg at alle barn og tenåringer (til 18 år) må oppgi en voksen kontaktperson ved påmelding. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker slik at vi raskt kan komme i kontakt med pårørende dersom det behovet skulle oppstå.

Til slutt kommer en betalingsoppsummering. Du kan betale med visa, VIPPS eller på giro som du enten kan få tilsendt på e-mail eller pr post.