Stressmestring med mindfulness
Stressmestring med mindfulness

Stressmestring med mindfulness

Tidspunkt
13.03.2019 16:00 - 18:30

Påmeldingsfrist
13.03.2019 15:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
ANSA Norge

Sted

Storgata 19, 0184 Oslo, Norge

Kurset krever medlemskap i ANSA eller ANSA Alumni

Mindfulness er en veldokumentert strategi for å redusere stress, som blir stadig mer populær i både organisasjons- og næringslivet. Målet med kurset er å gi deg økt bevissthet og nye verktøy slik at du kan møte stress på en bedre måte.Den moderne, høyteknologiske verdenen vi lever i utsetter oss mennesker for flere inntrykk enn noen generasjoner før oss. Det går fortere enn før og vi kan være tilkoblet nettet nær sagt hele døgnet. Resultatet er for mange av oss stress og manglende evne til å fokusere.

Gode mentale strategier og vaner, som mindfulness, kan bidra til fokus, ro, klarhet og økt livskvalitet i en situasjon der oppmerksomheten vår er under press. 

NB! Dette kurset streames, slik at du kan velge å delta online. Du kan forbli anonym gjennom hele webinaret.

Kursholder: Kristine Blixrud er opprinnelig utdannet siviløkonom med spesialisering i økonomi og finans. En sterk nysgjerrighet og lidenskap for mennesker har imidlertid ført til kontinuerlig utdanning innenfor psykologi og ledelse. Kristine har siden 2000 jobbet med organisasjon- og lederutvikling i næringslivet som konsulent hos Accenture og som HR leder i IT bransjen. I dag driver hun firmaet Bell Organization & Leadership (www.bellol.no). Etter å ha jobbet med mennesker i organisasjonssetting i snart 20 år og med både utmerkelser og utmattelse i bagasjen, underviser hun i stressmestring fra et ekte engasjement. Hun byr på en god blanding av teori, praktiske eksempler, dialog og øvelser. Kristine er utdannet instruktør i mindfulnesstrening hos dr. med. Andries Kroese, Senter for Stressreduksjon.

Foto: Antonio Guillem/Shutterstock