BJ McKenzie and Anchored Gospel Choir of Chicago
 BJ McKenzie and Anchored Gospel Choir of Chicago

BJ McKenzie and Anchored Gospel Choir of Chicago

Tidspunkt
18.12.2018 18:00 - 20:00

Billettsalget stenger
18.12.2018 20:00

Dørene åpner
17:30

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Hunsfos Opplevelse As

Sted

Julegada, Vennesla sentrum

Chicago, gospelens vugge, som opp i gjennom årene har hatt gleden av artister som James Cleveland, Albertina Walker og norgesvenn, Jessy Dixon for å nevne noen, vil nå besøke Vennesla med en av årtidenes nyeste artister, BJ McKenzie og hans kor, Anchored Gospel choir of Chicago.  

BJ McKenzie, sammen med Anchored gospel choir of Chicago, vil gi deg en julekonsert du sent vil glemme. Med sanger som «Now behold The Lamb», “I love to praise”, og «A christmas melody» er bare noen av låtene du vil få gleden av på julegata.

BJ Mckenzie er fra hjerte av gospelens hovedstad, Englewood, South side of Chicago, der gospelen er en svært viktig del av hverdagen. Kjente gospelartister som Donald Lawrence, Walt Whitman, Calvin Bridges og mange fler har sin gospeloppvekst nettopp i denne bydelen.

BJ Mckenzie & Anchored gospel choir of Chicago vil løfte teltduken, og på sin måte vil de gi teltkonsert en helt ny mening. Dette vil bli en kveld helt utenom det vanlige.

Konserten holdes i teltet i gågata i Vennesla. Teltet er oppvarmet og det blir muligheter til å kjøpe både mat og drikke i teltet.

Velkommen skal dere være.