Seminar med Roy Godwin
Seminar med Roy Godwin

Seminar med Roy Godwin

Tidspunkt
12.11.2018 11:00 - 15:00

Påmeldingsfrist
12.11.2018 12:50

Arrangementet er fullbooket

Arrangør
Stiftelsen OASE

Sted

Dalbakkveien 39, 0682 Oslo, Norge

HVORDAN ETABLERE OG DRIVE BØNNEFELLESSKAP PÅ EN NY MÅTE?

Mange snakker om nye “Bønnehus” i Norge - hva betyr det egentlig Har vi ikke alltid hatt bedehus, og hva er det nye? Bli med denne dagen og få inspirasjon og informasjon om erfaringene til Roy Godwin om “Local prayer house” som har startet opp mange steder i verden.


Bøkene hans: “Strømmer av nåde” og “Velsignelsens vei” har gitt frimodighet til mange av oss til å starte lokale “bønnehus”.


Bli med på denne unike muligheten til å få undervisning og inspirasjon til å etablere og drive “Bønnehus” der du bor. Seminaravgift er kr.250,- som inkluderer lunsj og kaffe, og te hele dagen.

Roy Godwin avslutter “Ti byer”-turneen i Norge Søndag 11.nov kl.16.00 i Grønland kirke i Oslo der vi oppfordrer alle som kan til å møte frem. Dagen etter er vi så heldige at Roy Godwin vil være sammen med oss i Søndre Skøyen kapell, som er en del av Oppsal menighet. Der har Oase etablert “Bønnehus” denne høsten og det skjer nå flere steder i landet vårt og vi gleder oss over det som skjer -og det som skal skje!


Adresse: Dalbakkveien 39, 0682 Oslo Begrenset med P-plasser, så vi anbefaler kollektivt med T-bane til Hellerud, Godlia eller Skøyenåsen stasjon – ca. 8-10 min gange fra alle disse tre T-banestasjonene.