Barnefestivalen Haugaland 2019
Barnefestivalen Haugaland 2019

Barnefestivalen Haugaland 2019

Tidspunkt
12.01 10:00 - 13.01.2019 18:00

Påmeldingsfrist
01.12.2018 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Veavågen kirke

Sted

Kyrkjegardsvegen 10, 4276 Veavågen, Norge

Påmelding til Barnefestivalen Haugaland  12. - 12. januar 2019.

Den 13. og 14 januar inviterer vi på ny ALLE barn i alderen 1-7 klasse til å bli med på nyårets store happening!
En helg fylt med sang, musikk, lek og morro i Veavågen kirke og Storhall Karmøy! I fjor var vi 170 barn på scenen, i tillegg til over nærmere 500 tilhørere på søndagens konsert!

Barnefestivalen vil stimulere til Jesusbegeistring og glede i form av sang, dans, musikk, andakter underveis i festivalen og lek og morro i Storhall Vea. Kombinasjonen av dette håper vi kan skape vekst og samhold, både for barna som deltar, de voksne lederne og på tvers av menighetene. Barnefestivalens visjon er å synliggjøre gleden gjennom felleskap i sang, lek og morro - i et tverrkirkelig fellesskap, hvor alle skal kunne føle seg hjemme!


Her kan du som foresatt/korleder registrere deltaker/e til festivalen og legge inn detaljer om størrelse på festival-t-skjorte eventuelt andre detaljer om deltakeren som vi må vite om. Du kan enten opprette en bruker på checkin hvor man da senere kan gjøre endringer i bestillingen eller velge en bestilling "uten innlogging", men du vil da ikke kunne gjøre endringer i bestillingen på et senere tidspunkt (f.eks endre antall deltakere, størrelse på t-skjorte osv.) Har du meldt på barn til fjorårets festival, så kan du bruke samme brukerkonto nå.

Det er viktig at all kontaktinformasjon om barnet blir registrert riktig slik at vi lett kan identifisere bestillingen når deltakeren ankommer registreringen på festivalen.

Du kan når som helst logge deg inn og endre opplysningene for din bestilling (som antall deltakere, t-skjortestørrelser, kontaktperson osv), men innen gitte frister.

Vi har påmeldingsfrist innen 01.12.2018, men det er viktig å melde seg på så tidlig som mulig da vi har satt et tak på 180 deltakere dette året. I fjor ble det helt stappfullt, og vi har i år IKKE mulighet til å ta imot og registrere deltakere på selve festivaldagen, dette av sikkerhetsmessige og logistiske hensyn.


Det blir trykket opp t-skjorter til festivalens deltakere og voksenledere. Det er viktig at det er lagt inn riktig størrelse på disse innen påmeldingsfristen. Hvis det skal gjøres endinger på dette etter at påmeldingsfristen er gått ut kan vi ikke garantere for dette.

Alle som melder seg på Barnefestivalen vil få tilsendt en mail etter fullført registrering med link til tekster av sangene vi skal lære i forkant av festivalen. Deltakerne (og deltakernes foreldre) har et selvstendig ansvar for å lære seg sangene til festivalstart. På de fleste låtene vil det være solister som synger vers, mens felleskoret synger på refrengene (slik som det fremgår av lydfilene det blir linket til i mailen.) Foruten disse låtene vil det også bli innøvd låter på selve festivalhelgen.

Mer info om program, innhold, instruktør osv finner du på facebook.com/barnefestivalen2019

 

Priser:

 

Festivalbillett deltaker: kr 300,- pr person
Søskenrabatt ved 3. påmeldte barn. (250,- pr.person)

Festivalbillett voksenleder: kr 0,- pr person

Festivalbilletten betales med VISA/Mastercard i sammenheng med registrering av deltakeren/e på Checkin. Deltakeren/e er garantert plass på festivalen når festivalbilletten er betalt.


Det vil ikke være anledning til å betale festivalbillett fysisk på festivalområdet.
 

Festivalbilletten inkluderer:

- Inngang og deltakelse på festivalen

- 1 middag og 2-3 lunsj/snacksmåltider

- Tekst og lydfiler

- Adgang til STORT aktivitetstorg i Storhall Vea (hoppeslott, bumpercars osv.)

- Barnefestivalen-t-skjorte til hver deltaker og til ledere som er med fra de lokale korene.

Frister:
Frist for bestilling og endring av antall og størrelser på t-skjorter: 01.12.18

 

Se mer informasjon og oppdateringer om Barnefestivalen på facebook.com/barnefestivalen2019

 

Har du problemer med påmelding; ta kontakt festivalkoordinator Bjarne Andreas Kallevåg(info@barnefestivalen.com/40636467)