Touchpoint-festivalen 2018
Touchpoint-festivalen 2018

Touchpoint-festivalen 2018

Tidspunkt
12.10 19:00 - 14.10.2018 13:00

Påmeldingsfrist
12.10.2018 23:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Misjonskirken Norge

Sted

Grooseveien 36, 4876 Grimstad, Norge

Velkommen til Touchpoint-festivalen - 12.-14. oktober 2018 i Grimstad misjonskirke!

Touchpoint-festivalen er en minifestival som arrangeres av Touchpoint-gruppene fra hele Sør-Norge og Touchpoint Nasjonalt. Festivalen inneholder inspirerende møter, aktuelle seminarer, talkshow og lovsangsfest. I tillegg blir det god mat og mange fine mennesker - alt sentrert rundt evangeliet om Jesus. Touchpointfestivalen er en møteplass  for studenter og unge voksne.

Visjonen er å inspirere og utruste unge til kristent arbeid over hele Norge, og her møter du mennesker fra hele landet som brenner for nettopp det. Du er like velkommen enten du er med i en Touchpoint-gruppe, eller ønsker å starte eller styrke kristent arbeid blant unge voksne i andre sammenhenger.

Temaet for årets festival er «Bevisst». Er vi bevisste på hvordan vi bruker den korte tiden vi har på denne jorda? I våre egne liv? Som kirker? Som Touchpoint? Temaet utbroderes i taler og seminarer, og vi vil gjøre vårt for at du kommer inspirert, utfordret og oppmuntret tilbake til din hverdag.

Touchpoint-festivalen ønsker å være en møteplass for mennesker som er med på eller er interessert i å bygge kirke. Her kan man få nye venner og møte gamle venner med samme interesse :)

Pris: 300 kroner. Prisen inkluderer fullt festivalpass med tilgang til alle møter, seminarer, workshops og talkshow. Mat kommer i tillegg, men det er mulig å kjøpe en knallgod matavtale til festivalen. For de som trenger overnatting så tilbyr vi gratis overnatting i klasserom rett ved festivallokalet.

Sjekk også ut: http://touchpoint.no/tp-festivalen

 

Vi sees!

 

Spørsmål om festivalen eller påmelding? Kontakt oss:

  • Touchpoint-konsulent: Ellen Holt Skjerve
  • Telefon: 947 99 730
  • E-post: ellen.skjerve@mknu.no