STAVANGERFEST 18 - Lederdag
STAVANGERFEST 18 - Lederdag

STAVANGERFEST 18 - Lederdag

Tidspunkt
07.09.2018 14:00 - 16:30

Påmeldingsfrist
07.09.2018 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Karismakirken

Sted

Adjunkt Hauglands gate 52, 4022 Stavanger, Norge

Med Joakim Lundqvist og Arnfinn Clementsen
Fredag 7. september kl 14.00 – ca 16.30
Sted: Karismakirkens kafe, Adj. Hauglandsgt 52, 4022 Stavanger

«Når Ånden faller»

I disse dager opplever Livets Ord, Uppsala en fantastisk vekkelsesvind av Den Hellige Ånd og hans gaver blåser sterk i blant dem. Det som begynte for noen uker siden, når Ånden berørte elevene på bibelskolen på en spesiell måte, har nå vokst videre til en herlig bølge av åndelig liv som har veltet innover forsamlingen. At Den Hellige Ånd virker på denne måten kan man ikke konstruere eller bestille. Men når en strøm fra himlene kommer, er det desto viktigere å møte den, trå inn i den og la seg selv berøres av den, på samme måte som Esekiel gikk ut i elven til han ikke lenger nådde bunnen (Esekiel 47).

Det som skjer i Livets Ord er ikke bare deres, men vi er mange som ønsker og tørster etter å bli berørt, vitalisert og velsignet av det Han gjør.

I denne samlingen vil vi få høre en del av hva Gud har gjort i Livets ord og la oss inspirere av det. Samtidig vil vi reflektere og samtale rundt hvordan vi kan forstå og forholde oss til slike tider av åndsuttømmelse. Og vi skal selvfølgelig gi rom for å be og betjene hverandre i bønn! Joakim Lundqvist og Arnfinn Clementsen vi dele av sine erfaringer i ledersamlingen, og det blir åpent for spørsmål og kommentarer.  

Åpen Ledersamling betyr at den er åpen for alle som har et lederverv og ansvar på en eller annen måte i kirke og samfunn, og som opplever at tema er aktuelt.  

Frist for påmelding 6. september, men vær med fordel tidlig ut!

Pris: Kr 150,- pr pers
Studentpris: Kr 50,-.

Inklusivt i prisen er det varm mat, dessert, kaffe og te.
Annen drikke kan kjøpes utenom.

Spørsmål kan rettes til steinar@karisma.no
Du er hjertelig velkommen!  
Tormod Røyland og Arnfinn Clementsen
Vertskap for «Åpen Lederdag»