Praksisverksted 2018: Trosnærvær & gudsfravær
Praksisverksted 2018: Trosnærvær & gudsfravær

Praksisverksted 2018: Trosnærvær & gudsfravær

Tidspunkt
12.10 18:00 - 14.10.2018 14:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Emmaus psykologiforening

Sted

Einar Lundbys vei 13, 3370 Vikersund, Norge

Velkommen til praksisverkstedet "Trosnærvær & gudsfravær" for tro og eksistens i terapi. Nysatsingen skjer på Institutt for sjelesorg syv år etter at vi i Emmaus psykologiforening arrangerte vår første konferanse akkurat der.

Dette blir en helg hvor deltakerne skal komme tettere på seg selv og sin terapeutrolle i privat og profesjonelt liv. Et par døgn med øvelser, verktøy, kasus, undervisning, samtaler – individuelt, i små grupper og i plenum. Samt nettverksbygging, natur ro og god mat. Bidragsytere er blant andre Kari Halstensen, psykolog og PhD-stipendiat, og Øystein & Irene B. Elgen, ektepar og psykiatere. 

Les mer om praksisverkstedet og programmet

Prisen starter på 1250 kroner for studenter med lang reisevei. Dette inkluderer praksishelg med fullt program, kost og losji på enkeltrom eller dobbeltrom. ETTER 1. juni går prisen opp med 500 kroner for studenter og 250 kroner for andre. 

MERK:
1) For å sikre en oversiktlig og overkommelig gjeng, setter vi et tak på maksimalt 35 deltakere totalt.
2) I motsetning til tidligere konferanser, er praksishelga forbeholdt målgruppa til Emmaus med psykologistudenter og psykologiarbeidende. Men er du sjelesørger/teolog, lege/psykiater eller annen terapeuter som kjenner deg i målgruppa, må du gjerne ta kontakt (post @ emmaus.org) for å kunne bli med.
3) Påmeldingen er bindene. Se ytterligere detaljer i vilkår før betaling.