Lovsang19
Lovsang19

Lovsang19

Tidspunkt
29.03 19:00 - 30.03.2019 22:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Lovsang.no

Sted

Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller, Norway

Vi har den store gleden av å invitere deg og hele ditt team til en nasjonal lovsangskonferanse helgen 29-30.mars, på Romerikskirken, like utenfor Oslo.

 

Om Lovsang19

Vi ønsker å samle alle med hjerte for lovsang, kreative uttrykk og bønn til to dager med inspirasjon, utrustning og fellesskap. Dette er en konferanse for hele menigheten, med egne spor for ulike instrumenter, sangere, flim og foto, grafikere, dansere og teknikere. Gjennom flere fellessamlinger er målet å inspirere og bruke tid sammen i lovsang og tilbedelse.

Vi ønsker å løfte opp forbønnstjenesten i norske menigheter. Derfor inviterer vi de som er del av en forbønnstjeneste og alle med hjerte for forbønn til å bidra og bli utrustet på lik linje med lovsangere.

For mer info, besøk hjemmesiden vår. 

 

Lederdagen

Leder du et lovsangsteam eller lovsangsarbeid i din menighet? Gå ikke glipp av lederdagen fredag 29.mars 12.00-16.00. Lederdagen er lagt i forkant av Lovsang19 fordi vi ønsker å sette av god tid til en mer spisset undervisning og samtale rundt det å være leder i en lovsangssetting. Med dette håper vi også at det vil være lettere å bygge gode nettverk og relasjoner. Her får du undervisning om hvordan du kan utruste ditt team og menighet. Anbefales!

Pris:290,-

 

PAKKEPRIS:

Lederdag og Lovsang19: 990,- 

 

PRISER Lovsang19 (fra.1.12.18)

Ordinær: 790,- 

Student: 650,-

Gruppe med min. 4 deltakere: 590,-

Gruppe med min.10 deltakere: 550,-

Gruppe med min.20 deltakere: 490,-

 

Prisene inkluderer lunsj på lørdagen. Du kan i tillegg bestille middag på lørdagen, til 160 kr. NB: Begrenset antall, så vær rask.

 

Medarbeider

Ønsker du å bidra under Lovsang19? Send en mail til info@lovsang.no så kontakter vi deg ang. muligheter for å være medarbeider under konferansen.

 

Overnatting

Det er mulig å overnatte i sovesal på OKS. Det koster 150 kr fra fredag-lørdag, og 300 kr fra fredag-søndag. Inkluderer enkel frokost.

Forslag til hoteller finner du på hjemmesiden vår; lovsang.no.

 

NB! Avmelding er mulig fram til 1.mars, mot et gebyr på 150,-kroner. Etter 1.mars er det ikke lenger mulig å melde seg av. Er du forhindret i å komme, oppfordrer vi deg til å selge eller gi billetten videre slik at en annen kan delta på Lovsang19.

Har du problemer med påmeldingen, kan du ta kontakt med oss på info@lovsang.no

 

Kontaktinfo@lovsang.no
For styret i lovsang.no Øistein Øvergaard, Jan Honningdal, Anders Skarpsno, Nora Bregård Andresen og David André Østby.

 

Om Lovsang.no
Lovsang.no er et nettverk for  og av lovsangere og kristne musikere i Norge.
Lovsang.no er en nettside fokus på å utruste folk til tjeneste og være med å formidle det vi ser Gud gjør i Norge. Vi har stor tro på nettsiden lovsang.no som en rikholdig, utrustende og inspirerende ressurs for lovsangere i hele Norge. Slik nettsiden fungerer per i dag, er det stort potensiale for forbedring særlig når det gjelder å gi brukerne en opplevelse av at dette er en viktig ressurs for dem i deres tjeneste i hverdagen.