Pinsekonferanse 2018 Bønnesenteret Levanger
Pinsekonferanse 2018 Bønnesenteret Levanger

Pinsekonferanse 2018 Bønnesenteret Levanger

Tidspunkt
18.05 - 21.05.2018

Påmeldingsfrist
21.05.2018 00:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Nordic Harvest Mission

Sted

Gamle Kongeveg Nord 8, 7609 Levanger, Norge

Hjertelig velkommen til Pinsekonferanse på Bønnesenteret i Levanger! I pinsen samles vi med en forventning og lengsel etter å fylles og settes i brann ved Den Hellige Ånd. John Arnott og Surpresa Sithole er med som talere, og Anders Skarpsno med team leder lovsangen.

John Arnott er grunnlegger av Catch the Fire, og har gjennom menigheten i Toronto vært vertskap for en bevegelse av møter med Guds farshjerte og Den Hellige Ånds kraft som har berørt menigheter og enkeltmennesker over hele verden.

Surpresa Sithole er en mann fylt av Guds ild, og lever i vekkelse overalt hvor han går. Han tjener som lederskap i Iris Ministries, med base i Sør-Afrika, og er en ettertraktet taler over hele verden. Han har en spesiell brann for å se Norge tent i brann for vekkelse, og vi har gleden av å ta imot Surpresa for sjuende gang i Levanger.

Det er fullt for overnatting på bønnesenteret, men det er åpnet for bestilling av rom på Laberget leirsted som ligger 15 min unna med bil. Det blir arrangert transport mellom Laberget og Nordic på morgenen og kvelden.

Alle rombestillinger og påmeldinger er bindende.