LEVEL-UP KVELD 2018
LEVEL-UP KVELD 2018

LEVEL-UP KVELD 2018

Tidspunkt
17.03.2018 16:00 - 19:00

Påmeldingsfrist
17.03.2018 11:15

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Søgne menighet

Sted

Eikeveien 177, 4640 Søgne, Norge

LEVEL-UP KVELD!       

 Dette er en invitasjon til alle 18- og 19-åringer i Søgne.

 Nå nærmer studie/praksis/jobb seg med stormskritt. Dere skal snart klare dere på egenhånd, uten mor og far til å lage mat eller ta seg av økonomien deres. Mange av dere skal også flytte til et nytt sted, der dere skal treffe mange nye mennesker og oppleve mange nye miljøer. Dette tipper jeg de aller fleste av dere gleder seg til. Men uansett hvordan man snur og vender på det, er dette en stor omveltning i livene deres, og vil også føre til en del nye utfordringer. Vi i Søgne Menighet har bestemt oss for å forsøke å hjelpe til i denne prosessen!! Vi kjører også i år, etter stor suksess i fjor, LEVEL-UP kveld! En kveld som er ment til å forberede dere på student- og arbeidslivet. Denne kvelden vil inneholde:  

1.     Matlagingskurs/bakekurs! Vi har vært så heldige å få med oss baker Leif Seilskjær på laget. Han vil gi dere litt instrukser på hvordan dere lager god, billig og næringsrik mat. Dere vil også få et hefte med dere hjem som inneholder enkle, gode, billige og næringsrike oppskrifter, laget av Trine Lohne. Dette er et hefte hun har laget eksklusivt til dere, og dette er den eneste måten å få tak i det!  

2. Studenter om studentlivet Vi får med oss to flotte studenter som skal ha et lite seminar om hvordan det er å være student i ny by. De skal også gi oss noen tips og triks til hvordan man på best mulig måte kan finne nye og gode miljøer å vanke i.  

3. SKAM seminar. Vi skal også ha et seminar om SKAM. Temaet her er tilgivelse og forsoning knyttet opp mot SKAM serien. Vi har alle gjort dumme ting i livene våre, og har alle ting vi skammer oss over. Vi er ikke alltid like gode til å takle dette på en god måte. Skam, tilgivelse og forsoning er vesentlige begrep også i bibelen, og vi skal snakke om hva bibelen kan lære oss om dette.  

Seminaret er 17. mars kl. 16:00 – 19:00 på Søgne Menighetssenter/Gamle Agderstralnd Leirsted – i det bakeste bygget (ungdomslokalene)

Det koster: 100 kr. Da får dere alt ovenfor, + et lite måltid i løpet av kvelden. Betaling gjøres ved registrering

Påmeldingsfrist: 15. mars.  

Vi håper dere vil komme! Vi skulle selv ønske noen hadde forberedt oss bedre på hva studentlivet ville innebære, og det er nettopp det vi forsøker her. Dere er hjertelig velkommen! Meld dere på: www.sognemenighet.no    

Vennlig Hilsen Asbjørn Gabrielsen, Ungdomsdiakon Søgne Menighet Christian Førland, Ungdomsarbeider Søgne Menighet