Barnegospelfestivalen i Kragerø 2018 - BGF
Barnegospelfestivalen i Kragerø 2018 - BGF

Barnegospelfestivalen i Kragerø 2018 - BGF

Tidspunkt
20.10 10:00 - 21.10.2018 17:00

Billettsalget stenger
15.10.2018 00:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen Skjærgårds

Sted

Frydensborgveien 15B, 3770 Kragerø, Norge

Påmelding til Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF) 20. - 21. oktober 2018.

Du som er korleder/kontaktperson oppretter en bruker her på checkin, og melder på koret og alle deres deltakere og voksenledere som én samlet gruppe. Du registrerer koret, og legger inn detaljer om antall deltakere, antall voksenledere, størrelser på festival-t-skjorter, overnatting osv i samme påmeldingen. Du kan gjerne melde på koret ditt med et ca antall deltakere først, og så senere logge deg inn og justere både antall og andre opplysninger. Husk å logge inn i Checkin eller opprette ny bruker før du gjennomfører bestillingen. Dersom du velger bestilling "uten innlogging" vil du ikke kunne gjøre endringer i bestillingen senere. 

Det er du som korleder som har ansvar for å ta imot påmeldinger fra dine kordeltakere/voksenledere. Du må selv holde oversikt over opplysninger på dine deltakere, men i påmeldingen oppgir du kun antall. Vi trenger endelige navnelister når dere ankommer festivalen. Korleder er ansvarlig for at deltakere/ledere som bestiller billett til medlemspris har gyldig medlemskap i Skjærgårds LIVE senest tre dager før festivalen.

Du kan når som helst logge deg inn og endre opplysningene for din bestilling (som antall deltakere, t-skjortestørrelser, kontaktperson osv), men innen gitte frister.

Vi ønsker å ikke måtte holde av unødvendig mange plasser for lenge. Derfor er fristen for nedjustering av antall allerede påmeldte deltakere satt til 15. september 2018. Dvs: du kan justere ned antall deltakere også etter denne fristen, og vi ønsker at du skal gjøre dette dersom dere blir færre enn du hadde påmeldt pr 15. september, men selv om du justerer ned antallet vil dere likevel bli fakturert for høyeste antall påmeldt etter nedjusteringsfristen. Endelig frist for endringer (antall, overnatting osv) er 15. oktober 2018.

Ved registrering i festivalkontoret lørdag formiddag må dere ha med og levere ferdig utfylt navneliste over alle deltakene personer (både deltakere og ledere) tilknyttet deres kor. Navneliste må lages ved hjelp av vår mal, og malen laster du ned her: bgf.no/navneliste.

Vi trykker t-skjorter til festivalens deltakere/voksenledere. For at trykkeriet skal rekke å ha disse klare til festivalen, må dere ha lagt inn riktig antall og størrelser på t-skjorter i bestillingen innen 20. september. Dere kan gjøre endringer i fht t-skjorter helt fram til 15. oktober, og vi skal gjøre vårt beste, men vi kan ikke garanterer for endringer etter 20. september. Merk at det er kun de voksenlederne som skal stå i koret under konserten som får t-skjorte. 

Alle kor som melder seg på BGF får tilgang til øvingsmateriell til sangene vi skal lære i forkant av festivalen. Kontaktperson for koret vil få tilsendt en e-post med tekster og evt noter i PDF-format og link til spilleliste med sangene på nett. Tekster/noter kan printes ut, men er forbeholdt korlederen og det er ikke anledning til å kopiere opp i flere eksemplarer eller sende disse videre elektronisk/papir. Spillelista på nett har vi derimot fått lov til å dele også med korets deltakere/foreldre. Det betyr at dere kan sende denne linken videre til korets medlemmer slik at de kan øve på sangene hjemme. I tillegg kan du bestille øvingshefte og øvings-CD i fysisk format ved å klikke av for dette her. Bestilling av fysisk øvingshefte/CD må være registrert her innen 15. august og koster kr 50,- for porto. Øvingsheftet vil bli sendt i posten etter 15. august. 

Du som er korleder bestiller og eventuelt betaler for overnatting for ditt kor ved påmelding her på Checkin. Her velger du først type overnatting, og dersom du har valgt overnatting i klasserom blir du bedt om å oppgi antall personer som skal overnatte. Dette inkluderer da både deltakere/barn og voksenledere. Det vil da bli lagt til kr 50 pr person som skal overnatte i klasserom til din bestillingssum/faktura. 

 

Mer info om program, innhold, instruktører osv finner du på www.bgf.no

 

Priser:

Koravgift: kr 2000,- pr kor (inkludert 2 voksenledere)

Festivalbillett deltaker: kr 590,- pr person

Festivalbillett voksenleder: kr 590,- pr person

Festivalbillett til Sg LIVE-medlemspris: kr 390,- pr person
Medlemmer i Skjærgårds LIVE kan kjøpe festivalbillett til redusert pris: kr 390,- pr person. Innmelding og betaling av medlemskap skjer separat fra påmelding til festivalen. Medlemsrabatten er tilgjengelig både for deltakere og voksenledere. Klikk her for mer informasjon om medlemskap og hvordan du melder inn deltakere/ledere i Skjærgårds LIVE: sglive.no/bgf

Overnatting: Gratis i hallen, kr 50,- pr person i klasserom i tillegg til festivalbillett

Koravgiften må betales med en gang påmeldingen er registrert. Denne betales via faktura du får tilsendt på e-post eller med VISA. Koret er garantert plass på festivalen når koravgift er betalt. Koravgiften fungerer også som depositum og vil ikke refunderes ved eventuell avbestilling. 

Etter endelig endringsfrist 15. oktober 2018 vil du motta din faktura for festivalbilletter til dine deltakere/ledere på e-post, dersom du ikke har betalt med VISA allerede. 

 

Festivalbilletten inkluderer:

- Inngang og deltakelse på festivalen

- 2 middager og 2 brødmåltider

- Billigste overnattingsalternativ. Mer informasjon om valg av overnatting finner du på bgf.no/overnatting

- Øvingshefte og øvings-CD til hvert kor

- BGF-t-skjorte til hver deltaker og til ledere som skal stå i koret under konserten søndag

- Festivalbillett for 2 stk voksenledere er inkludert i korpåmeldingen. Du må selv senere i bestillingen legge inn disse 2 gratisbillettene i påmeldingen. 

  

Frister:
Frist for nedjustering av antall deltakere: 15. september
Frist for bestilling og endring av antall og størrelser på t-skjorter: 20. september
Frist for endring av antall deltakere, ledere og overnatting: 15. oktober

 

Barnegospelfestivalen er for barnekor og deres deltakere og ledere, og finner sted i Kragerøhallen. Festivalen er for deltakere i anbefalt alder 7 til 12 år, med noe eget opplegg for deltakere fra 6. klasse og oppover. I løpet av helga vil vi synge i felleskoret sammen med våre fantastiske instruktører, leke i hoppeslottparken, oppleve nattsafari og mye mye mer! Vi starter lørdag kl 12, men registreringen er åpen fra kl 10. Søndag avslutter vi med en diger konsert kl 15, og her er familie og venner selvfølgelig invitert!

 

Se mer informasjon og stadige oppdateringer om Barnegospelfestivalen på WWW.BGF.NO

Det kan også være lurt å like BGF på Facebook slik at du stadig får ferske oppdatering fra oss! 

 

Dersom du ikke får gjennomført påmeldingen kan du kontakte Skjærgårds Support på 35 10 32 48 eller post@sginfo.no