SKJÆRGÅRDS 2018
SKJÆRGÅRDS 2018

SKJÆRGÅRDS 2018

Tidspunkt
03.07 19:00 - 08.07.2018 13:00

Påmeldingsfrist
01.07.2018 00:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen Skjærgårds

Sted

Risøyveien, 4912 Gjeving, Norge

Her kan du bestille din billett til sommerens høydepunkt: Skjærgårds M&M Festival 2018. Her selges ukespass, langweekend(tor-sønd), og weekendbilletter (fre-søn). Dagsbilletter til enkeltdager selges kun ved inngang. Det er ikke mulilg å kjøpe billett til enkeltkonserter.

Påmeldingstyper

Påmelding, en eller flere

Enkeltbilletter

Jeg bestiller min egen billett.

 

Skjærgårdsbuss inkludert festivalpass

Vi setter opp egne Skjærgårdsbusser fra en rekke steder i Sør-Norge. Se her for mer informasjon om avgangstider og holdeplasser: www.sginfo.no/buss. 

Fra disse stedene kan kjøpe bussbillett tur/retur inkludert ukespass til Skjærgårds. For å bestille Skjærgårdsbuss med ukespass velger du enkeltpåmelding på neste side. Bussbillett med festivalpass kan ikke kombineres med grupperabatt. 

Konkurrenten.no setter også opp busser til Skjærgårds, og bussbillett til disse bussene kjøper du på www.konkurrenten.no. Ved kjøp av disse bussbillettene må du kjøpe ordinært festivalpass i tillegg.  

 

Gruppepåmelding

Jeg er en gruppeleder og vil gjerne få med meg koret/ungdomsklubben/ungdommer hjemmefra.

Når du oppretter en gruppepåmelding bekrefter du at dere blir minst 10 personer som skal meldes inn i gruppen.

 

Én gruppeleder for hver gruppe oppretter gruppepåmelding og sender påmeldingslink til deltakerne i sin gruppe. Deltakere i gruppen melder seg på via link mottatt fra gruppeleder, og betaler for sin egen billett med VISA. Det er også mulig for gruppeleder å laste opp en excelfil med deltagere i gruppen og så få tilsendt en faktura for alle gruppemedlemmene samlet. 

Denne påmeldingstypen gjelder både ukes- og helgebilletter, selv om ikke alle i gruppa velger samme billetttype. 

NB! Når du kommer til bestillingen så er det du som gruppeleder som skal registreres som første deltaker. Når det er gjort vil du få en påmeldingslink til din gruppe som du kan dele med de andre. 

Som gruppeleder lønner det seg å opprette en bruker og logge inn på MinSide i Checkin før du begynner påmeldingen. Dette vil nemlig gi deg mulighet til å senere logge deg inn på Min side og se hvem som til en hver tid er påmeldt i din gruppe.

 

Strøm til Campingvogn og Bobil

Hvis du kjøper ukespass kan du bestille strømtilkobling om du planlegger å reise med campingvogn eller bobil! Maks strømbelastning er på 400W, og du må ha med egen skjøteledning på min. 10m. Strømtilkobling koster 400,- og du får bevis når du henter din billett i festivalkontoret.
Merk at dette gjelder KUN for campingvogn og bobil, IKKE teltplasser.

 

Samarbeidsorganisasjoner

Det finnes muligheter for å kjøpe billetter til gode priser via våre samarbeidspartnere (Skjærgårds LIVE, Acta, FriBU). Ta kontakt med den enkelte organisasjon for mer informasjon (sglive.no, acta.as, fribu.no). 

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på 35 98 24 48 eller post@sginfo.no.

Dersom du ikke får gjennomført påmeldingen kan du kontakte Skjærgårds sin Checkin-support på 35 10 32 48