Teamtur til Romania 2018 - Evje, Vennesla, Iveland
Teamtur til Romania 2018 - Evje, Vennesla, Iveland

Teamtur til Romania 2018 - Evje, Vennesla, Iveland

Tidspunkt
28.06 13:20 - 08.07.2018 13:20

Påmeldingsfrist
15.02.2018 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norkirken Vennesla

Sted

Constanța, Romania

Hvem: Evje Normisjon, Iveland Normisjon og Norkirken Vennesla  
Målgruppe: Ungdom, familier og voksne!
Sted: Constanta, Romania

Når: 28.6-8.7 (eller man kan bli til 10.7)

I år samarbeider Evje, Iveland og Vennesla om å lage en fantastisk teamtur sammen! Romania trenger Jesus og vi får bli med på å fullføre dette oppdraget gjennom Ungdom i oppdrag sitt arbeid i Constanta. Samtidig tror vi at vi har så godt av å øve oss på å gå utenfor vår komfortsone - for der er vi helt avhengige av Jesus.

Hva: Vi begynner med en 2 dagers treningsleir på Skjærgårdsheimen på Flekkerøya. Her blir det teambuildning, undervisning om Guds hjerte for misjon og om det å møte mennesker i en annen kultur. Lørdag 30.juni reiser vi med fly til Bucuresti, Romania og buss ut til byen Constanta som ligger ved Svartehavet (ja, det er badestrender der;). Her har Ungdom i oppdrag en stor base. Rune og Irene er et ektepar fra Sandnes og de er våre kontaktpersoner der.
 
Opplegget: Basen driver mye forskjellig arbeid vi kan være med på. Kings Kids arbeid for barn, ut på gata for å møte ungdom som er kommet til Constanta for å feste, internasjonal kafe, ungdoms team, engelsk undervisning, tjeneste ut i fattige nabolag, besøk på barnehjem og på sykehus. Det blir praktisk arbeid, lek med barn og unge, barmhjertighets oppgaver (dele ut vann til tørste ungdom), evangelisering og bønn for folk. Her kan alle finne oppgaver de er komfortable med og kanskje prøve ut noe de ikke har prøvd før?  

Det blir egen ungdomscamp!

FØRSTE MANN TIL MØLLA! Her blir det fult…

Påmeldingsfrist: 15. februar kl 23.
Før 15.2 må du melde deg på + betale 2000 kr her via checkin.no. Disse pengene vil ikke bli refundert ved en eventuell avmelding. Det resterende beløpet skal betales inn senere.

Pris
Hele opplegget (treningsleir+tur) vil koste ca. 6000-7000 kr, inkl det første påmeldingsgebyret. Prisen avhenger av pris på flybilletter. Prisen dekker kost, losji og reise. Vi jobber med å få til noe dugnad osv., som kan senke prisen.

Ved påmelding trenger vi denne infoen av alle deltagerne: (så finn det frem før du begynner...)
Navn som det står i passet, f.dato, mobil, ev. matallergier, helsehensyn, T-skjorte størrelse, passnummer, pass utstedelsesdato, pass utløpsdato, Forsikringsselskap, f.nummer, f. utløper.  NB: Alle må ha gyldig pass og gyldig reiseforsikring før turen. Passet må være gyldig i 3 mnd etter utreise fra Romania. Sjekk dette!

SPØRSMÅL
Vi er en gruppe som planlegger turen: Terje Skarpengland, Heidi Engestøl (Iveland). Kristian Nesbu Vatne (97580385), Kjetil Rosseland (Vennesla) og Flurin Kasper (UIO).

Spørsmål om påmelding rettes til Kristian: 97580385, kristian.nesbu.vatne@normisjonvennesla.no.