Sted: Storsalen, Staffeldtsgate 4 – Oslo

Tid: 9. – 11. mars 2018

Pris: Gratis – ingen deltakeravgift

Påmelding: Fra 1. desember på checkin.no

 

Acta Sentralt har gleden av å invitere alle lokale Soul Children-ledere, samt andre som jobber med barn og unge i menighet og organisajon til en egen lederkonferanse.

Dette er en helg der programmet består av forskjellige workshops – og undervisning om de sosiale-, åndelige-, musikalske- og administrative områdene i Soul Children. I tillegg til at det blir god forkynnelse, lovsang, minikonsert, Soul Church Service og tid til erfaringsutveksling, samtaler, avslapping og hygge.

Ønsket er å gi oppmuntring, utrusting og inspirasjon til videre lokal arbeid, og håper dere har anledning til å komme med flere ledere fra hvert kor.

Det vil også bli presentasjon av gjester, program, innstudering av repertoar og annen informasjon ifm Soul Children-festivalen, som arranges  26. – 28. oktober 2018 i Oslo Spektrum.

Vi kan med stolthet fortelle at blant andre Diane White-Clayton (sangpedagog, korleder, låtskriver etc fra Los Angeles), Walt Whitman (leder av Soul Children of Chicago), og Chip Kendall (artist, låtskriver, ungdomsleder og snart stifter av Manchester Soul Children) kommer for å undervise oss denne helga.

Se nærmere info om program og overnattingsmuligheter her

For spørsmål, kontakt Sølvi Tafjord Elle på ste@normisjon.no eller mobil 45 21 35 59

Velkommen!