Love After Marriage Norge
Love After Marriage Norge

Love After Marriage Norge

Tidspunkt
20.06 09:00 - 23.06.2018 21:00

Påmeldingsfrist
18.06.2018 10:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Tønsberg Frikirke

Sted

Havnaveien 50, 3145 Tjøme, Norge

Fra øyeblikket vi sa "Ja" til hverandre i ekteskapet, har vi ønsket et sterkt og godt ekteskap. Alikevel er det mange par som ikke erfarer det de hadde håpet på og ønsket for ekteskapet sitt. Love After Marriage hjelper ektepar å med å bygge og erfare det intime og dype forholdet mange ektepar lengte etter.

Dette er et kurs både for de som ønsker å utvikle et godt ekteskap videre og for dem som trenger hjelp til å endre samlivet sitt.

 

KURSHOLDERE:

Lori og Barry Byrne er opphavene til kurset Love After Marriage. Barry har jobbet som familie- og ekteskapsrådgiver i over 30 år. Sammen med sin kone Lori har de drevet ekteskapskurs i Bethel Church i Redding i mange år. Love After Marriage er et høyt anerkjent kurs som har hjulpet tusenvis av ektepar både i USA, Australia og Europa.
For mer informasjon: http://nothinghidden.com/love-after-marriage/

 

INNHOLD/METODE:

For å få best mulig utbytte av dette kurset understreker vi at dere må ha fri fra arbeid og sørge for at barna har godt pass disse dagene. Dette er et intensivkurs som kan bety enormt mye for paret, men det egner seg ikke å kombinere med andre aktiviteter.

Derfor anbefaler vi også at dere prioriterer å bo og spise på hotellet, selv om dette representerer en kostnad. Det er mulig å bare kjøpe mat for de som bor i reiseavstand til Tjøme, men vi tror at en ytre ramme med minst mulig forstyrrelse er viktig. DET ER IKKE MULIG Å HA MED BARN PÅ KURSET.

Kurset starter onsdag 20. juni 9:00 på Havna Hotell Tjøme. Vi anbefaler at dere  er ute i god tid. Vi avslutter lørdag 23. juni 21:00. Det vil ikke være mulig å avslutte kurset før dette tidspunktet. Kursavgiften er 3900,- pr. par og inkluderer alt av kursmateriell.

 

 

OVERNATTING PÅ SCANDIC HAVNA HOTELL m/fullpensjon

- 4 dager/3 netter: 2995,- pr pers
- Tilleggsdøgn (før eller etter kurset): 990,- pr. par

Ønsker dere å overnatte på Scandic Havne Hotell noen dager i forkant og/eller etterkant, kan dette gjøres via påmeldingen. Dere vil da også disse dagene få den gode overnattingsprisen som gjelder for kurset. Dette må bookes via påmeldingen, denne prisen bookes ikke direkte til hotellet.