NUKs Ledertrening (Vårsamling 2018)
NUKs Ledertrening (Vårsamling 2018)

NUKs Ledertrening (Vårsamling 2018)

Tidspunkt
23.02 16:30 - 25.02.2018 16:30

Påmeldingsfrist
16.02.2018 23:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Stegenveien 1143, 1820 Spydeberg, Norge

Bli med på NUKs ledertrening!

Vårsamling er en av NUKs ledertreningsopplegg på Mariaholm. NUK tilbyr fire forskjellige kurs som er beregnet til deg som er konfirmert eller konfirmeres innen året.

INTRO:En introduksjon til ledertreningen i NUK. En ny erfaring av troen, gjennom samtale, spørsmål og svar. En opplevelse av felleskapet gjennom arbeid mot et felles mål.

BIBEL:Dette er en introduksjon til Bibelen. På dette kurset når man et stort overblikk over bibelen, og man lærer å forstå hvordan og hvorfor den er lik den er.

KIRKEN:Dette er et kurs som inngår mye om Kirkens vesen og liv. I dagens samfunn er det mange spørsmål angående kirken. Trenger vi Kirken for å være kristne? Hva er Kirken og hva gjør Kirken? Hvem er Kirken? Har Kirken noe å si for meg i mitt liv? Er det rom i Kirken for at jeg kan tenke selv?Kirkekurset er et kurs som skjerper bevisstheten rundt Kirkens vesen og liv slik at både spørsmålene og svarene blir mer relevante, og slik at kirketilhørigheten og kjærligheten til Kirken blir viktig og levende i mitt liv.

LEDELSE:Dette er et kurs som vil gi deg en kompetanse og redskaper til å være leder i menighetens ungdomsarbeid. Et kurs som vi gi deg nye tanker om deg selv i en gruppe/team. Dette er et kurs som gir deg nyttige erfaringer om samarbeid mellom mennesker. Man lærer om hvordan å drive et lokallag i NUK