Awana DNA-Konferanse
Awana DNA-Konferanse

Awana DNA-Konferanse

Tidspunkt
03.02.2018 10:30 - 18:00

Påmeldingsfrist
01.02.2018 13:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Indremisjonsforbundet

Sted

Årsvollveien 21, 4312 Sandnes, Norge

 

Vi tror Gud har gitt oss et verktøy for vår tid og vi ønsker å dele det videre med ditt fellesskap

Under DNA-konferansen vil dere få en innføring i hva Awana er, hvor det kommer fra og hvilke ressurser det kan tilby. Dere vil få høre mennesker som deler om sitt møte med Awana, vi får besøk fra Awana Chicago og dere vil få høre erfaringer fra menigheter som har startet med Awana. Vi vil samtidig vise dere opplegget i praksis.

Se awana.no for mer info om Awana

---------------------------------------------------------------------------

Tid: 03.02.2018 kl. 10.30-18.00 (registrering kl. 09:30 - 10:30)

Sted: Fredheim Arena, Sandnes

Priser:

ENKELTDELTAKER: 900 pr. pers (inkl. mat)

GRUPPERABATT (5 personer og oppover): 750,- pr. pers. (inkl. mat)

-------------------------------------------------------------------------

Awana er en organisasjon i USA som sender ut misjonærer, driver ledertrening og produserer ressurser for menigheter over hele verden. Nesten 11.000 menigheter i USA bruker opplegget deres, og organisasjonen har arbeid i 121 land. Indermisjonsforbundet har inngått en formell avtale med Awana om å være den organisasjonen som tar arbeidsmetodene og opplegget deres til Norge

Awana er et konsept som tilbyr et barne- og ungdomsopplegg som følger barna fra de er to år og helt inn i voksenalderen. Opplegget fokuserer på grundig bibelundervisning og på nære relasjoner mellom barn og ledere, og mellom menigheten og hjemmet. Bøker, hefter og andre ressurser har i løpet av det siste året blitt oversatt fra engelsk til norsk. Disse ressursene er tilgjengelig for alle som ønsker å ta det i bruk. Nye ressurser blir oversatt hvert år.