NLM Generalforsamling og Sommerfest!
NLM Generalforsamling og Sommerfest!

NLM Generalforsamling og Sommerfest!

Tidspunkt
03.07 - 08.07.2018

Påmeldingsfrist
03.07.2018 23:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norsk Luthersk Misjonssamband

Sted

Oslofjordveien 9, 3159 Melsomvik, Norge

3.–8. juli 2018 arrangeres NLMs generalforsamling og sommerfest på Oslofjord Convention Center i Stokke i Vestfold.

Dette blir et litt annet GF enn tidligere, hvor alt vil ligge til rette for både avslapning, gode naturopplevelser og en uformell, sosial stemning. Ved å ha både møter, overnatting og aktiviteter på samme område, kan vi tilby en unik ferieopplevelse. Det blir også mulig å følge GF-møtene fra leilighetene hvis man f.eks. har småbarn eller vil trekke seg litt tilbake i løpet av dagen.

Uteområdene
Oslofjord Convention Center ligger ved Oslofjorden og har store og flotte uteområder. Det er egen strand, beachvolleyballbane, turstier og store plener til å oppholde seg på for både unge og eldre.

Kost og losji på OCC
Overnatting på OCC er forbeholdt dem som bestiller totalpakker. Det vil si at både stevneavgift, mat under GF og overnatting på stevneområdet er inkludert i «pakken» man bestiller. For barnefamilier vil det være mulig å bestille stevnepakker uten mat. Det vil si at de helt eller delvis kan ordne med mat selv i leilighetene.Velger man å bo utenfor stevneområdet, må man betale en noe høyere stevneavgift. Det vil ikke tilbys «GF-tilbud» på andre overnattingssteder enn OCC. Det vil likevel være mulig å bestille enkelt-måltider under GF ved påmelding og forhåndsbetaling av stevneavgift.

Hjelp med påmeldingen?
Trenger du support i forbindelse med påmeldingen, send mail til gfhjelp@nlm.no eller ring 22 00 72 12 (klokken 09:00-15:00, mandag til fredag)»