Gi Jesus videre
Gi Jesus videre

Gi Jesus videre

Tidspunkt
19.01 - 21.01.2018

Påmeldingsfrist
19.01.2018 23:55

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Ung baptist

Sted

Rivermont ungdomssenter, Harstad, Norge

Velkommen til konferanse!

Ønsker du å melde deg på etter at påmeldingen er lukket, så kontakt Sveinung Vaagen: sveinung@ungbaptist.no eller 45234508.

Kjære leder i lokalt arbeid for barn, tweens eller ungdom. Det er med stor glede vi inviterer deg til «Gi Jesus videre». Denne helga kan du
 • Ta imot og gi inspirasjon til å gjøre Jesus kjent i Nord-Norge.
 • bygge nettverk med andre som brenner for det samme som deg.
 • få og dele gode idéer om å gi Jesus videre.
 
Vi har invitert Frode Hansen, Hilde Heitmann, Martin Morfjord, Pål Sverre Aasen og Linda Andernach Johannesen til å undervise. De har stor kompetanse, formidler levende og elsker både Jesus og barn og ungdom. Derfor er de vel verdt å lytte til. Samtidig kommer de for å høre på deg og dine erfaringer. Vi tror at en ny giv for det lokale barne-, tweens-  og ungdomsarbeidet blir født i møtene og samtalene under konferansen.
 
Vi representerer ulike organisasjoner og kirkesamfunn og hører til forskjellige steder i Nord-Norge. Vi tror denne konferansen kan ha stor verdi for alle i vår landsdel som er engasjert i lokalt arbeid for barn, tweens og ungdom. Sammen vil vi «Gi Jesus videre».
 
Hilsen arrangørkomitéen
 
May-Britt Lund (Den norske kirke, Harstad)
Hege Merete Arntsen (Nord-Norsk baptistungdom)
Ingrid Lindberg (Narvik misjonskirke)
Merete Forsdahl (Frimisjonen, Misjonskirken Norge, Tromsø)
Elin Slotten (Betania Fauske)
Ruth Myrrh (Harstad baptistmenighet)
Acta – barn og unge i Normisjon, region Nord
 
 
Pris
Hele konferansen: kr 1000
Prisen inkluderer kost og losji på Rivermont ungdomssenter, samt møter og seminarer og busstransport t/r Harstad.
(Deltakere som ikke benytter seg av overnatting på Rivermont betaler samme pris. Samme pris gjelder også om det ikke er flere sengeplasser igjen. Det lønner seg med tidlig påmelding.)
 
Lørdag: kr 700
Prisen inkluderer lunsj og middag, samt møter og seminarer.
 
Menigheter og lokallag i barne- og ungdomsorganisasjoner anbefales å støtte sine deltakere. Lokallag i nasjonale barne- og ungdomsorganisasjoner vil ofte ha mulighet til å søke Frifond-midler til støtte for ledertrening.
 
Hvem skal ha giroen?
Ved starten av påmeldingen kommer en side hvor det står: «Velg foretrukket valg under». Det første valget er «Påmelding, en eller flere». Velg dette om du selv skal betale konferanseavgiften. Velg også dette om du skal betale selv først for deretter å få dekket kostandene av din menighet. Det andre valget er «Jeg representerer en bedrift/organisasjon». Velg dette om giroen skal gå direkte til din menighet.
 
Busstransport 
Buss mellom Harstad sentrum og Rivermont ungdomssenter fredag og søndag koordineres med hurtigbåten fra Tromsø.
 
Overnatting
Rivermont ungdomssenter er et leirsted og har enkel standard. Overnatting på firesengsrom, som er utstyrt med dyner, puter og sengetøy. Felles dusj- og toalettanlegg. Det tilbys i utgangspunktet ikke overnatting i enkelt- eller dobbeltrom.
 
 
Talere

Frode Hansen

Frode er pastor i Bykirka i Bodø. Han kjenner nordnorsk kristenliv godt, brenner for menighetsbygging og har hjerte for den neste generasjonen. Frode er utdannet lærer og har inntil nylig jobbet som det ved siden av pastorgjerningen. På konferansen vil Frode bidra med forkynnelse på fellessamlinger.

 

Barn: Hilde Heitmann

Hilde bor i Sandefjord hvor hun er trosopplærer i Sandar menighet og aktiv i barnearbeidet i Norkirken (Normisjon). Hun har hatt idéen til og vært med på å utvikle Tidslinjen (tidslinjen.no) og reiser også rundt som forteller og foredragsholder. Hennes seminar inneholder temaer som:

  • Tidslinjen. Hva og hvorfor? Voksne som står inne for det de forteller
  • Bibelfortelling og fortellerteknikker. Fortellingen i Bibelen og min fortelling 
  • Hva skjer etter fortellingen? Koble bibelfortellingen sammen med barnas liv

 

Tweens: Martin Morfjord

Martin er ungdomspastor i Farsund misjonskirke, i tillegg til sin daglige jobb i det kristen-baserte konsulentfirmaet, Xpand. Han har 20 års erfaring med tweens- og ungdomsarbeid i Norge og Danmark i ulike kirkesamfunn og har oversatt og utviklet undervisningsmateriell til disse målgruppene. Martin er kjent for sin kreative tilnærming og evne til å preke evangeliet inn i populærkulturen. Seminaret tar blant annet opp følgende spørsmål:

  • Hvordan starte tweens-arbeid fra scratch?
  • Hvordan kommunisere med tweens?
  • Små tweens-grupper – hvordan gjør vi?

 

Ungdom: Pål Sverre Aasen

Pål Sverre bor i Lofoten og er pastor i Betel Lofoten. Han har bodd over 10 år i Nord-Norge og kjenner derfor landsdelen godt. Pål Sverre har hatt hovedansvar for ungdomsarbeid i 8 av disse årene, har startet en ungdomsfestival som har samlet ungdommer fra hele landsdelen og har ellers mye god erfaring om hvordan man starter og driver et ungdomsarbeid. Pål Sverres seminar inneholder temaer som:

  • Et inkluderende ungdomsmiljø
  • Disippelgjøring i praksis – å invistere i ungdommer over tid
  • Vi bygger menighet – overganger i ungdomsalderen og flergenerasjonsmenighet

 

Hjemmet: Linda Andernach Johannesen
Linda har gjennom mange år jobbet med å styrke hjem-kirke-samarbeidet i sin menighet, Skien misjonskirke. For tiden skriver hun bok om dette og er ansatt i Misjonskirken UNG som Levende tro-konsulent. Linda har lang erfaring i å hjelpe menigheter med å utvikle trosopplæringsplaner som tar hjemmets rolle i barn og ungdoms liv på alvor, ved å utruste hjemmets voksne. Hennes seminar inneholder temaer som:
  • «Hvis du virkelig vil lykkes i barne- og ungdomsarbeidet, må du spille på lag med hjemmet!
  • Hjem+kirke=sant. Praktiske erfaringer.
  • Workshop: hvordan spille på lag med hjemmet i vår menighet?

Nettside: http://ungbaptist.no/gi-jesus-videre/

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/119590135396896/?active_tab=about

Spørsmål kan stilles til Sveinung Vaagen (45234508, sveinung@ungbaptist.no). Han har hovedansvaret for organisering av konferansen.