Lovsang18
Lovsang18

Lovsang18

Tidspunkt
14.04 - 15.04.2018

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Lovsang.no

Sted

Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller, Norge

Kjære lovsanger!

Vi har den store gleden av å invitere deg og hele ditt lovsangsteam til en nasjonal lovsangskonferanse, 13.-14.april. I år, som i fjor, blir konferansen i OKS sine lokaler like utenfor Oslo.

 

Om Lovsang18

Vi ønsker å samle alle som driver med lovsang i Norge til to dager med inspirasjon, utrustning og fellesskap. Dette er en konferanse for hele ditt kreative team, med egne spor for lovsangsledere, ulike instrumenter, sangere, flim og foto, grafikere, dansere og teknikere. Gjennom flere fellessamlinger er målet å inspirere og bruke tid sammen i lovsang og tilbedelse.

Nytt i år er at vi ønsker å løfte opp forbønnstjenesten i norske menigheter. Derfor inviterer vi de som er del av en forbønnstjeneste og alle med hjerte for forbønn til å bidra og bli utrustet på lik linje med lovsangere.

Fjorårets lovsangskonferanse var en suksess, og 1100 lovsangere fant veien til Oslo for den tredje lovsangskonferansen av sitt slag i Norge - tverrkirkelig og landsdekkende. En møteplass for å lære av hverandre og inspirere hverandre. 

For mer info, besøk hjemmesiden vår. 

 

Lederdagen

Leder du et lovsangsteam eller lovsangsarbeid i din menighet? Gå ikke glipp av lederdagen fredag 13.mars 12.00-16.00. Her vil du få undervisning om hvordan du kan utruste ditt team og menighet. Anbefales!

Pris:250,-

 

Workshop med Jeff Sandstrom

Seminaret du som lydtekniker ikke bør eller vil gå glipp av! Norwegian Gurus of Tech er utrolige glade over å sammen med Lovsang.no og Benum kunne arrangere en workshop med Jeff Sandstrom fredag 13. april kl 12-18.

Jeff startet karrieren for 20 år siden som musikk- og studioprodusert, og har vunnet flere Dove Awards. Han har vært lydtekniker for Chris Tomlin i 10 år og 700 konserter.
 
Jeff har et stort hjerte for å hjelpe lydteknikere, lovsangere og menigheter å nå sitt fulle potensiale og ære Gud, både med teknikk, kvalitet og hjertelag.  

 

 

På workshopen vil Jeff gå gjennom hvordan han bygger opp en miks, fra start til slutt. Underveis vil han også snakke om det å ha en tjeneste innen teknisk, både i forhold til andre i lovsangsteamet og overfor Gud. Jeff vil også være med på lørdag og holde seminarer. Mer info om Jeff http://www.dpamicrophones.com/our-company/masters-club/jeff-sandstrom

Sted: OKS Romerikskirken, Fredag 13 april 12-18. (Enkel mat blir servert).

Pris: 350,-

 

Priser - Lovsang18

Ordinær: 750,-

Student: 600,-

Gruppe med min. 4 deltakere: 590,-

Gruppe med min.10 deltakere: 550,-

 

Prisene inkluderer lunsj på lørdagen. Du kan i tillegg bestille middag på lørdagen, til 160 kr. NB: Begrenset antall, så vær rask.

 

Overnatting

Det er mulig å overnatte i sovesal på OKS. Det koster 150 kr fra fredag-lørdag, og 300 kr fra fredag-søndag. Inkluderer en enkel frokost.

Forslag til hoteller finner du på hjemmesiden vår; lovsang.no.

 

NB! Avmelding er mulig fram til 14.mars, mot et gebyr på 200,-kroner. Etter 14.mars er det ikke lenger mulig å melde seg av. Er du forhindret i å komme, oppfordrer vi deg til å selge eller gi billetten videre slik at en annen kan delta på Lovsang18.

Har du problemer med påmeldingen, kan du ta kontakt med oss på info@lovsang.no

 

Kontaktinfo@lovsang.no
For styret i lovsang.no Øistein Øvergaard, Jan Honningdal, Anders Skarpsno, Nora Bregård Andresen og David André Østby.

 

Om Lovsang.no
Lovsang.no er et nettverk for  og av lovsangere og kristne musikere i Norge.
Lovsang.no er en nettside fokus på å utruste folk til tjeneste og være med å formidle det vi ser Gud gjør i Norge. Vi har stor tro på nettsiden lovsang.no som en rikholdig, utrustende og inspirerende ressurs for lovsangere i hele Norge. Slik nettsiden fungerer per i dag, er det stort potensiale for forbedring særlig når det gjelder å gi brukerne en opplevelse av at dette er en viktig ressurs for dem i deres tjeneste i hverdagen.