Nasjonal fagdag om diakoni - Misjonskirken Norge
Nasjonal fagdag om diakoni - Misjonskirken Norge

Nasjonal fagdag om diakoni - Misjonskirken Norge

Tidspunkt
14.10.2017 00:00 - 00:00

Påmeldingsfrist
10.10.2017 18:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Grimstad misjonskirke

Sted

Grooseveien 36, 4876 Grimstad, Norge

Utsendt for å tjene!

Misjonskirken Norge inviterer til en fagdag rundt temaet diakoni, som er et av våre satsningsområder frem mot 2020. Mange av våre menigheter har allerede et stort engasjement innen diakoni, og stadig flere menigheter starter opp diakonale tilbud lokalt. Vi tror det er mye å vinne på at ildsjeler kan møtes og inspirere hverandre, og derfor arrangeres denne dagen i Grimstad misjonskirke lørdag 14.oktober.

Vi får også besøk av diakonirådgiver i Agder og Telemark Bispedømme, Erling Jakobsen, som vil undervise for oss. Det samme vil menighetsrådgiver Geir Johannesen. Det vil også bli delt fra noen av våre diakonale tilbud rundt omkring i landet, og det blir samtale i grupper hvor man kan høste erfaringer og få ideer og tips til diakonale tiltak man kan starte der man bor.

Fagdagen er åpen for alle som er interessert i diakoni, enten man har kommet i gang med noe i sin menighet eller ikke. Intensjonen med dagen er at det skal finne sted mye god læring, og at det kan knyttes kontakter mellom ulike mennesker som brenner for diakoni i våre menigheter.

Programmet starter kl. 11.00 (kaffe og registrering fra 10.30) - og avsluttes kl. 16.00 - det serveres god lunsj kl. 12.30.
Pris: Vanlig deltaker: 300 kroner - student : 200 kroner.

For spørsmål til arrangementet, kontakt menighetsrådgiver Geir Johannesen på: geir@mknu.no

Se flere arrangementer fra Misjonskirken Norge på mknu.no/kalender