Liker du å snakke med folk?
Liker du å snakke med folk?

Liker du å snakke med folk?

Tidspunkt
22.09 18:00 - 04.10.2017 22:00

Påmeldingsfrist
22.09.2017 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
IMI-kirken

Sted

Gunnar Warebergs gate 15, 4021 Stavanger, Norge

IMI Veiledningssenter

ÆRLIG OM LIVET

 

Kompetansekurs for veiledere - del 2

Det er alltid godt å ha noen å prate med. I noen livssituasjoner kan det være fint å ha en samtalepartner som kan bidra til å finne veien videre.

IMI Veiledningssenter bistår omkring 150 personer hvert år. 32 veiledere er tilknyttet senteret, som tilbyr samtaler for enkeltpersoner, par eller grupper. Her ber vi også for syke.

Vi vil gjerne utruste neste generasjons veiledere!

Vil du være en samtalepartner?

Våre flinke veiledere står klare til å gi videre av sin kunnskap og gå sammen med deg mens du lærer. Målet vårt er at du som veileder skal få hjelpe andre til å få et godt forhold til Gud, seg selv og andre mennesker.

IMI Veiledningssenter tilbyr en kurspakke bestående av ulike kurs i veiledning og sjelesorg, i tillegg til inspirasjonssamlinger. Her lærer du å møte folk og å være ærlig på livet. Etter hvert får du også anledning til å gå sammen med erfarne veiledere og lære av dem. Vi tilbyr en treningsarena for deg som ønsker å bli en bedre veileder og samtalepartner.

Hele kurspakken strekker seg over to år, men det er fullt mulig å delta i deler av pakken.

Du vil få en oversikt over faglitteratur som det forventes at du leser i løpet av kursopplegget.

 

DU MELDER DEG PÅ ET SEMESTER OM GANGEN OG FÅR DA TILGANG TIL:
- Teleios-kurs i kommunikasjon
- Veilederkurs
- Mulighet for mentorering i veiledning

PRIS PR SEMESTER:
- For enkeltdeltaker: 1 200 kr
- IMI-medlemmer: 1000 kr
- Studenter: 500 kr

 

PROGRAM HØSTEN 2017

IMI Veiledningskurs, del 2 :                                                                                                                       Fredag 22 sept kl 18-22, lørdag 23 sept kl 10-17 (inkl lunsj) og onsdag 4 okt kl 18-22

Teleios, Relasjonsbygging 1 og 3: onsdag 18.okt, 25.okt, 1.nov, 8.nov, og 15.nov - alle dager kl 19-22. Se egen påmelding på Checkin for dette kurset.

 

FOKUS i del 1 av kurset gikk på selvbilde, selvfølelse, Gudsbilde og diverse aspekter ved våre følelser. I del 2 vil vi fokusere på tema knyttet til skyld og skam, og jobbe med vår tros og livshistorie. Som tidligere nevnt er det og mulighet for deg som ikke deltok på del 1 til å bli med på del 2.


FOR MER INFORMASJON, kontakt Anne Lunde: anne.lunde@imikirken.no eller ring 413 35 166.

FOR PÅMELDING via Checkin, se imikirken.no under påmelding.