Kursledergodkjenning
Kursledergodkjenning

Kursledergodkjenning "7 prinsipper for gode samliv"

Tidspunkt
27.10.2017 09:30 - 18:30

Påmeldingsfrist
05.10.2017 14:30

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Ungdom i Oppdrag Norge

Sted

Hotellvegen, 2061 Gardermoen, Norge

Velkommen til en inspirerende dag med innføring i John M. Gottmans samlivsforskning og hans eget samlivskurs basert på boka «The Seven Principles for Making Marriage Work».

Du vil få kjennskap til vitenskapelige og samlivsstyrkende redskaper/prinsipper som gjør at par lever stabilt sammen. Samlivskurset bygger på nærmere 40 års forskning av mer enn 3000 par.

Alle som er interessert er velkommen til å delta! Du må kun ha lest boka «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold», 2016, før kursdagen. Når dagen er over er du godkjent til å holde samlivskurset «7 prinsipper for gode samliv». Du vil få et godkjenningssertifikat og ulikt materiell som du vil trenge ved å arrangere et samlivskurs.

Kursavgift er 1350kr. Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet(BUFDIR) dekker en betydelig del av utgiftene i forbindelse med arrangementet, og vi kan dermed tilby kurslederkurset til sterkt redusert pris.   Prosjektet er et samarbeid mellom Familiefokus, Rise Familieterapi og Bufdir.  

Kursbok må leses før kursdagen. Den kan kjøpes i bokhandel eller bestilles her ved påmelding (fri frakt). 

Gottman-instituttet i USA sender sin kliniske leder Dave Penner for å kurse oss denne dagen. Han har med sin kone og sammen presenterer de kurset på en levende måte. 

For mer informasjon om kurset klikk her