Acta Oppland: TotenCamp 2017
Acta Oppland: TotenCamp 2017

Acta Oppland: TotenCamp 2017

Tidspunkt
03.07 10:00 - 09.07.2017 20:00

Påmeldingsfrist
26.06.2017 09:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Acta Oppland

Sted

Risøyveien 15, 4912 Gjeving, Norge

Om påmelding

Dersom du skal melde deg på - trykk enkeltpåmelding til høyre! Velg helst å betale med Visa/Mastercard eller giro på email - da sparer du Acta for 30 kroner ;)

Trenger du hjelp til påmeldingen? Sjekk her, eller ta kontakt med Bjørnar Nome på: bjornar.nome@normisjon.no

 

Hva er TotenCamp??

TotenCamp har i flere år vært Skjærgårds' største gruppereise. TotenCamp reiser sammen, camper på samme område og har egne reiseledere som er tilgjengelige under festivaluka. 

TotenCamp er for deg som er ferdig med 8. klasse og oppover!

Du kan oppleve masse bra musikk, bra forkynnelse og et stort og godt fellesskap. Meld deg på her gjennom Acta Oppland og få fellesreise med høystandard turistbuss, bagasjetransport, campe med resten av reisefølget i "TotenCamp" og en helt topp festivalopplevelse! Bli med på TotenCamp du også!

Fellesreisen starter fra Gjøvik stasjon 3. juli. Mer informasjon om avreisetid og andre detaljer kommer på mail når Skjærgårds nærmer seg. 

Dersom du ønsker å kjøre bare en av veiene kan du ta kontakt med Bjørnar Nome på mailadr: bjornar.nome@normisjon.no

PRISER:

Obs! Det er dyrere å melde seg på etter 1.juni. Det er mulig å benytte seg av giro fram til 17. mai (med betalingsfrist 31. mai), etter den tid må man betale med kort! Dette er for at vi kan se at du har betalt, før vi betaler for deg til Skjærgårds! 

Alle prisene er inkludert medlemsskap i lokallaget TotenCamp. Uten medlemsskap koster det 30 kroner ekstra. Medlemskapet har ingen forpliktelser, men man får årets TotenCamp t-skjorte og diverse rabatter på arrangementer i Acta Oppland. 

OBS! Alle prisene stiger med kr. 200 fra og med 1.juni. Så meld deg på så fort som mulig!

Ukespass med fellesreise 2250,-
Kun ukespass 1550,-
Bill. fredag - søndag 950,-
Fellesreise 780,-
Fellesreise én vei (kun etter avtale!) 500,-

Hold av denne uka, og bli med på tidenes festival! :D
Vil du vite litt mer om Skjærgårds? Vi inviterer til konsert og Skjærgårds Kick Off før Skjærgårds, lik "Acta Oppland" på facebook for mer informasjon om dette.

OBS! Du må selv sørge for mat i løpet av uka(det finnes kiosk og bistro på området, og en joker i gangavstand fra festivalområdet). Reiselederne arrangerer et felles møtepunkt for å spise middag hver dag.