FULLT, men venteliste tilgjenelig: Yngstes Dyreleir  på Raknestunet 2017
FULLT, men venteliste tilgjenelig: Yngstes Dyreleir  på Raknestunet 2017

FULLT, men venteliste tilgjenelig: Yngstes Dyreleir på Raknestunet 2017

Tidspunkt
11.08 18:00 - 13.08.2017 15:00

Påmeldingsfrist
10.08.2017 15:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Nordhordland Indremisjon

Sted

Fv367, Osterøy, Norge

Velkommen på Yngstes Dyreleir 11 - 13 august, for dei som skal starte i 3. og 4. klasse.

På denne leiren har det flytta inn nokre dyr som vil vera med på leiren. Kanskje kjem det sauer, hest, kyllingar eller heilt andre dyr til Raknestunet. I tillegg vert det masse kjekke aktivitetar, leik, mat, bibelsamlingar der vi lærer om Jesus, spørløp, kanopadling og bading, to overnattingar og masse nye venner å vere ilag med.

På kvar leir er det mellom 10 - 12 stk. ledere med å arrangerer leirane og to til tre kjøkkenhjelp som hjelper til på kjøkkenet. Som hovedregel er to av dei som er med som ledarar ansatt i Nordhordland Indremisjon. Om sommaren er også to av ledarane ansatt som sommerarbeidere på Raknestunet og er med som ledere på alle sommarleirane.

 

Særskilt informasjon om Yngstes Dyreleir

Det vert arrangert familiemiddag og familiesamling på søndag 13 august. Då kan tilreisande familie og venner av deltakarane på leiren vera med dei siste timane på leir. Pr. person kiddag kostar kr. 75 for vaksne og kr. 50,- for barn. Du melder på til familiemiddag under påmelding, eller gjer beskjed til leirsjef ved leirstart.

Det vert ikkje arrangert felles bussreise til og frå Raknestunt for denne leiren. Foresatte er sjølve ansvarlege for å få barna til leir og heim frå leir.