Fullt. Venteliste ikkje tilgjengelig. Yngstes 2. på Raknestunet 2017

Velkommen på Yngstes 2. 23 - 25 juni, for dei som skal starte i 3. og 4. klasse.

På denne leiren vert det masse kjekke aktivitetar, leik, mat, bibelsamlingar der vi lærer om Jesus, spørløp, kanopadling og bading, to overnattingar og masse nye venner å vere ilag med.

På kvar leir er det mellom 10 - 12 stk. ledere med å arrangerer leirane og to til tre kjøkkenhjelp som hjelper til på kjøkkenet. Som hovedregel er to av dei som er med som ledarar ansatt i Nordhordland Indremisjon. Om sommaren er også to av ledarane ansatt som sommerarbeidere på Raknestunet og er med som ledere på alle sommarleirane.

 

Særskilt informasjon om Yngstes 2.

Det vert arrangert familiemiddag og familiesamling på søndag 25 juni. Då kan tilreisande familie og venner av deltakarane på yngsteleir vera med dei siste timane på leir. Pr. person kiddag kostar kr. 75 for vaksne og kr. 50,- for barn. Du melder på til familiemiddag under påmelding, eller gjer beskjed til leirsjef ved leirstart.

Det vert ikkje arrangert felles bussreise til og frå Raknestunt for denne leiren. Foresatte er sjølve ansvarlege for å få barna til leir og heim frå leir. 

Påmeldingen er stengt
Nordhordland Indremisjon
Sted:
Fv367, Osterøy, Norge
Start 23.06.2017
Slutt 25.06.2017
Påmeldingen avsluttes 22.06.2017 15:00
Klikk på "Google" for å åpne i stort vindu.
Laster innhold