Troshistoriekurs Jens-Petter Jørgensen
Troshistoriekurs Jens-Petter Jørgensen

Troshistoriekurs Jens-Petter Jørgensen

Tidspunkt
07.03 19:00 - 08.03.2017 22:00

Påmeldingsfrist
06.03.2017 23:45

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Sandnes Frikirke

Sted

Skippergata 67, 4327 Sandnes, Norge

Hva er egentlig troshistorie? Hvordan formidler jeg den, og hva skal vi med den?

Jens-Petter Jørgensen var den som tok konseptet troshistorie til Norge. I nesten 20 år har han undervist i troshistorie ved Ansgar teologiske høgskole og ledet utallige kurs rundt om i landet. Han har fått stadige oppfordringer til å skrive denne boken. Når troen setter spor er for alle som vil åpne dører til egen fortid, lytte og selv bli lyttet til når det nære og sårbare i troen og livet blir delt. 

"Endelig blir det gode verktøyet om hvordan vi kan skrive og dele vår troshistorie tilgjengelig for oss alle. I 2001 inviterte jeg Jens-Petter Jørgensen til å være sammen med oss i staben i Filadelfia Oslo for å lede oss igjennom arbeidet med å utforske vår personlige troshistorie og dele den med hverandre. Dagene på Lia Gård ble skjellsettende for oss. Utforskingen av troshistorien åpnet nye muligheter til å bli bedre kjent med oss selv og hverandre på et dypere plan. Siden den gangen har vi regelmessig brukt dette verktøyet i våre lederteam og smågrupper. Er det noe rart at jeg anbefaler denne boken på det varmeste?"- Egil Svartdahl, TV-pastor og forfatter 

 

Jens Petter Jørgensen er er høvding i norsk kristenliv. Han er mest kjent som initiativtaker til og leder av fornyelsesbevegelsen Oase i 20 år (1977-97). Har vært lærer på Høyskolen i Staffeldts gate i 10 år og undervist i praktisk teologi ved Ansgar teologiske høyskole i 15 år. Har også vært lagssekretær, frikirkepastor i Lørenskog, og journalist i avisen Vårt Land. Jens-Petter Jørgensen har skrevet 10-12 bøker om kristen vekst og modning, og reiser nå over hele Skandinavia og besøker menigheter i hele bredden av kirkelivet. Han har sin base i Frikirken, men liker å kalle seg selv en økumenisk kristen.