Revival Alliance
Revival Alliance

Revival Alliance

Tidspunkt
31.08 17:00 - 03.09.2017 22:00

Påmeldingsfrist
30.08.2017 14:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Revival Alliance Norge

Sted

Oslofjordveien 9, 3159 Melsomvik, Norge

For første gang har Revival Alliance valgt å ha sin årlige konferanse i Norge. Vi får med oss Bill Johnson (Bethel Church, Redding), John og Carol Arnott (Catch the Fire, Toronto), Rolland og Heidi Baker (Iris Global, Mosambik), Che Ahn (HRock Church, Pasedena) og Martin Smith.

Konferansen er lagt sentralt rett utenfor Oslo på Oslofjord Convention Senter. Stedet ligger nydelig til ved Oslofjorden med strand og sjø, og har lett tilgang med bil, fly og tog. Det er 18 min fra Torp flyplass og 8 minutter fra Stokke Stasjon.

Kom og bli inspirert med en konferanse på fire dager med lovsang og undervisning, og fokus på å ta med ilden videre. La oss stå sammen på tvers av menigheter i enhet for at Guds rike skal ha fremgang i landet vårt og Europa. Hjertelig velkommen!

Overnatting og bespisning er tilgjengelig i egen påmelding, du blir videresendt til den etter denne påmeldingen, du finner også link og info på våre nettsider www.revivalalliance.no 

Gruppepåmelding

Grupper på 8 eller mer får 15% rabatt ved gruppepåmelding. Det kan gjøres på 2 måter:
- En ansvarlig melder på alle i samme bestilling (og sørger for betalingen) 
- En ansvarlig melder på seg selv, og sender invitasjonslink til andre i gruppen (man kan da betale hver for seg) ansvalig/gruppeleder velger dette i påmeldingen alle andre må bruke linken for å melde seg på, en har 5 dager for å melde seg på, og må velge giro per e-post for å få rabatten (giro kommer når de 5 dagene har gått)