Åpen Himmel sommerfestival 2017
Åpen Himmel sommerfestival 2017

Åpen Himmel sommerfestival 2017

Tidspunkt
26.07 19:00 - 30.07.2017 13:00

Påmeldingsfrist
20.07.2017 09:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
IMI-kirken

Sted

Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad, Norge

Nettpåmeldingen til sommerfestivalen er nå tatt ned for å forberede registrering, plassering på campingen osv. MEN det går fint an å møte opp opp på BIG på onsdagen og melde seg på hele festivalen da, men overnatting må du sørge for selv/annet sted. Evt. kjøpe seg inn på enkeltmøter i døra på hver møte.
Sees da! Vi gleder oss:-) 

Vi ønsker å komme sammen som Guds familie og sammenholde et sterkt fokus på å søke Guds nærvær og se Hans rikes nedslag blant oss, kombinert med et tydelig fokus på å leve misjonalt som mennesker og menigheter. 

26. - 30. juli 2017 samles vi igjen i landets mest solfylte by, Grimstad. På Bibelskolen i Grimstad blir det dager fylt av ferie, fellesskap og fokus på Guds rike.  

Mer informasjon du måtte trenge finner du på åpenhimmel.no

PRISER  
Fra og med 1.4.17:

Voksen: 760,-
Honnør/student: 560,-
Barn (4 år-7.kl): 460,-
Barn under 4 år: 150,-
(De som begynner i 8.kl. høsten 2016 er ungdom og over/under 3 år gjelder pr. juli 2016.)

Egen påmelding til Youth Camp her

Enkeltmøter:
Voksen: 150,- pr møte
Barn u/18: Gratis

Overnatting:
Rom på Bibelskolen inkludert frokost:
Enkeltrom: 2320,-
Dobbeltrom: 3000,-
Familierom: 5000,-
Ekstra madrass voksen: 600,-
Ekstra madrass barn: 320,-
Det er mulighet til å bestille 1 madrass på enkeltrom og opptil 2 madrasser på dobbeltom/familierom

Familieenhet på Stine Sofies Stiftelse (max. 5 pers) uten frokost: 5000,-

Camping:
Campingvogn/-bil/combicamp: 330,- pr døgn inkl. strøm
Familietelt: 230,- pr døgn inkl. strøm
Lite telt/fjelltelt: 120,- døgn inkl. strøm

Mat:
Måltider på Bibelskolen kan bestilles/kjøpes her.

 

Talere:
Eric Johnson - pastor i Bethel Church, Redding, California, USA. Han har en lengsel etter å se mennesker, byer og land berørt og forvandlet av Gud. Har skrevet bøkene Momentum: What God Starts, Never Ends og Christ in You: Why God Trusts You More Than You Trust Yourself

Nathan Edwardson - pastor og grunnlegger av Stirring church, Redding, California, USA. Han og Eric leder hver sin menighet i samme by og har et sterkt vitnesbyrd om å stå sammen om å nå ut med de gode nyhetene og se mennesker forvandlet.

Chakreya Choun -  pastor i Kampong Chhang, Kambodsja og med et brennende hjerte og engasjement for landet skal få erfare at Gud er god og mennesker skal bli kjent med Jesus. Står i bresjen for trening og utrustning av kirkelige ledere og evangelister i hele landet. 

Jarle Waldemar - har et hjerte for å gi det beste til barna og den oppvoksende generasjon! Han reiser landet rundt og presenterer evangeliet for barn og tweens gjennom sang, trylling og kreativ andakt i tillegg til en stor produksjon av DVD-er, CD-er, bøker, apper og barneledermateriell.

Martin Cave har vært pastor i IMI-kirken i 35 år. Han har bygget menigheten opp fra å være en liten forening med mennesker til en menighet som nå har stor betydning i Norge, Kambodja, Laos og Thailand. Hans lederskap er preget av stor tillit til Gud og handlekraft til å gjennomføre det Gud har sagt.

Egil Elling Ellingsen er prest og har vært pastor i IMI-kirken siden 2007 og før det i Storsalen, Oslo. Han har et brennende engasjement for å se at kirka får betydning i samfunnet og når ut til mennesker som ikke enda tror.

Lovsang: 
Øistein Øvergaard er lovsangspastor i IMI Kirken siden 2003. Han er utdannet pastor fra Ansgarskolen i Kristiansand og har vært ungdomspastor i Arendal, lovsangspastor i New York, samt pastor i Bergen. Primus motor bak IMI kirkens utgivelse "Troens øyne" i 2012.

Thomas Wilhelmsen er låtskriver og lovsangsleder i IMPULS og IMI Kirken. Har ledet IMPULS sitt lovsangsarbeid i 10 år og bla. skrevet boka “Oops!.. jeg tilba igjen” og bidratt på alle IMPULS sine utgivelser. Startet i 2013 ACTA Lovsangsskole og leder i dag denne skolen.