Jens Petter Jørgensen 17-18 februar
Jens Petter Jørgensen 17-18 februar

Jens Petter Jørgensen 17-18 februar

Tidspunkt
17.02 19:30 - 18.02.2017 14:00

Påmeldingsfrist
17.02.2017 12:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Bedehuskirken

Sted

Parkvegen, 4340 Bryne, Norge

Med skyld, skam og ulevd liv i bagasjen.

Mange av oss har gjort en felles erfaring på den livsveien vi har gått: Livet er sammensatt. Det er lite forutsigbart. Det har vært opp- og nedturer. Gode opplevelser og dype kriser. Og alminnelige og gode dager uten så mye dramatikk. Livserfaringene lever side om side. Mye er sant om meg samtidig. 
 
Når Jens-Petter Jørgensen kommer tilbake til Bedehuskirken i februar vil han snakke med oss om bagasjen fra fortiden vi alle har med oss - og hvordan vi kan bli fri fra denne. Jens-Petter har i mange år hjulpet mennesker ut i frihet. Han siterer ofte en kjent kristen psykiater som pleide å si: "Det ubearbeidede og uavklarte i fortiden som du erkjenner, kan du ofte gjøre noe med. Men det du ikke vil ta frem i lyset, vil alltid gjøre noe med deg!" 
 
Disse to dagene vil vi fokusere på synd og sår, tapt liv og ulevd liv. men mest på den nye "folkesykdommen" som ikke bare rammer ungdomsgenerasjonen og ikke-troende, men som gjør livet krevende for folk i alle aldre - og langt inn i menighetene: SKAM.  Mens skyld handler om at jeg har gjort noe galt, handler skam om at det er jeg - hele selvet det er noe galt med. Jeg er dum! Jeg er svak! Jeg har en stygg kropp! Jeg er en taper! Jeg må flykte så jeg ikke blir oppdaget! 
 
Hvor komme ut av dette og hjelpe andre ut av dette? Det vil vi prøve å hjelpe hverandre til på dette seminaret. 
 
Fredag kl 1930-2200
Lørdag kl 1000-1400
 
Pris kr 350,-