BarneCamp 26. juni - 1. juli 2017, Romerikskirken på Kjeller
BarneCamp 26. juni - 1. juli 2017, Romerikskirken på Kjeller

BarneCamp 26. juni - 1. juli 2017, Romerikskirken på Kjeller

Tidspunkt
26.06 - 01.07.2017

Påmeldingsfrist
24.06.2017 11:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Oslo Kristne Senter

Sted

Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller, Norge

BarneCamp er en innholdsrik aktivitetsuke for barn mellom 3 til 12 år. Barnecamp er arrangert av Romerikskirken på Kjeller.

BarneCamp har eksistert i over 30 år og har flere hundre deltagere. Aktivitetsdagene gjennomføres av erfarne medarbeidere og ungdommer slik at alle skal bli ivaretatt. Som foreldre kan du være trygg på at ditt barn får en positiv opplevelse og mange gode minner fra denne sommeruken.

Også i år får du rabatt om du aldri har vært på BarneCamp før. 

Vi har vanlig innsjekking mandag til og med fredag, og avslutter festivalen med en gedigen familiedag lørdag 1. juli. Familiedagen med alle aktiviteter er inkludert i BarneCamp prisen.

VELKOMMEN TIL EN AV NORGES STØRSTE, BESTE OG KULESTE BARNEFESTIVAL! 

VIKTIG Å LESE DETTE FØR DU STARTER PÅMELDINGEN:
(VI SER DESSVERRE AT MANGE GJØR FEIL OG MELDER PÅ SEG SELV OG IKKE BARNA)

Melde på andre (men ikke deg selv)
Den personen som skal være ansvarlig for påmeldingen går inn i påmeldingen, logger seg på, og velger ”Slett” (i rød tekst helt til høyre for navnet ditt), Du blir da bedt om: ”Vennligst bekreft at du bestiller på vegne av noen andre.” velg OK. Søkefeltet er det som står igjen. Søk opp personen du vil legge til, ligger ikke personen i systemet vil du få mulighet til å legge den til etter du har søkt.

OBS: Ansvarlig person er den som vil motta all informasjon og bekreftelser, og må videreformidle dette til den/de påmeldte. 

Påmeldingsfristen er 18. juni 2017.