Skjærgårds M&M Festival 2017
Skjærgårds M&M Festival 2017

Skjærgårds M&M Festival 2017

Tidspunkt
04.07 19:00 - 09.07.2017 13:00

Påmeldingsfrist
01.07.2017 00:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen Skjærgårds

Sted

Risøyveien, 4912 Gjeving, Norge

Her kan du bestille din billett til sommerens høydepunkt: Skjærgårds M&M Festival 2017. 

Påmeldingstyper

 

Enkeltpåmelding

Jeg bestiller min egen billett.

 

Gruppepåmelding

Én gruppeleder for hver gruppe oppretter gruppepåmelding og sender påmeldingslink til deltakerne i sin gruppe. Deltakere i gruppen melder seg på via link mottatt fra gruppeleder, og betaler for sin egen billett med VISA. Det er også mulig for gruppeleder å laste opp en excelfil med deltagere i gruppen og så få tilsendt en faktura for alle gruppemedlemmene samlet. 

Denne påmeldingstypen gjelder både ukes- og helgebilletter, selv om ikke alle i gruppa velger samme billetttype. 

NB! Når du kommer til bestillingen så er det du som gruppeleder som skal registreres som første deltaker. Når det er gjort vil du få en påmeldingslink til din gruppe som du kan dele med de andre. 

Som gruppeleder lønner det seg å opprette en bruker og logge inn på MinSide i Checkin før du begynner påmeldingen. Dette vil nemlig gi deg mulighet til å senere logge deg inn på Min side og se hvem som til en hver tid er påmeldt i din gruppe.

Det finnes to ulike gruppebilletter, med ulik rabatt; én billettype for grupper på minst 10 personer, og én billetttype for grupper på minst 25 personer. 

 

Gruppe 10 +

Vi er en liten gjeng som melder oss på sammen til Skjærgårds, og ønsker å bestille billetter sammen. 

Når du oppretter en gruppepåmelding med denne påmeldingstypen bekrefter du at dere blir minst 10 personer som skal meldes inn i gruppen. 

  

Supergruppe 25 +

Jeg er en gruppeleder og vil gjerne få med meg koret/ungdomsklubben/ungdommer hjemmefra. 

Når du melder deg på denne påmeldingstypen så bekrefter du at dere blir minst 25 personer som skal meldes inn i gruppen. 

   

Skjærgårdsbuss inkludert festivalpass

Vi setter opp egne Skjærgårdsbusser fra en rekke steder i Sør-Norge. Se her for mer informasjon om avgangstider og holdeplasser: www.sginfo.no/buss. 

Fra disse stedene kan kjøpe bussbillett tur/retur inkludert ukespass til Skjærgårds. For å bestille bussbillett med ukespass velger du enkeltpåmelding på neste side. Bussbillett med festivalpass kan ikke kombineres med grupperabatt. 

Konkurrenten.no setter også opp busser til Skjærgårds, og bussbillett til disse bussene kjøper du på www.konkurrenten.no. Ved kjøp av disse bussbillettene må du kjøpe ordinært festivalpass i tillegg.  

 

Samarbeidsorganisasjoner

Det finnes muligheter for å kjøpe billetter til gode priser via våre samarbeidspartnere (Skjærgårds LIVE, Acta, FriBU). Ta kontakt med den enkelte organisasjon for mer informasjon (sglive.no, acta.as, fribu.no).