Oase 2016, Fredrikstad - 12.-17. juli
Oase 2016, Fredrikstad - 12.-17. juli

Oase 2016, Fredrikstad - 12.-17. juli

Tidspunkt
12.07.2016 - 12.07.2017

Påmeldingsfrist
02.01.2017 00:00

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Stiftelsen OASE

Sted

Kongstenhallen, Fredrikstad, Norge

Hei og velkommen til påmeldingssiden for SommerOase 2016. 

Ta gjerne kontakt på telefon 922 17 838 om du foretrekker å gjøre påmeldingen på telefon. 

Skal du kun melde på kun deg selv og makismalt en til velger du "Enkeltpåmelding", men dersom du ser mulighet til å få med deg noen flere så er det penger å spare ved "Gruppepåmelding".

"Gruppepåmelding" gir rabatt dersom dere er 3 personer eller flere på samme gruppe. Du trenger ikke ha de andre navne klare for påmelding når du melder deg på. Gruppen vil nemlig være åpen i 14. dager etter første registrering. Når du verver med noen til «din» gruppe sender du dem en link som du får tilsendt ved din registrering. Du kan velge å betale med kort ved bestilling, da vil du i så fall få rabattbeløpet som blir opparbeidet i verveperioden tilbakeført til din konto. Eller du kan velge å få tilsendt giro (elektronisk eller på papir). Giroen vil sendes ut ved verveperiodens slutt slik at summen er regnet ut med riktig rabatt. Rabatten gjelder påmeldingsprisen (dvs ikke eventuell overnatting og bespisning etc.) Rabattsatser som er lagt inn fra 3 personer = 10%, fra 7 personer = 20% og fra 14 personer = 30%.

Lykke til! 

I påmeldingsprosedyren må du først identifisere deg og har du brukt dette påmeldingssystemet før (checkin.no) så er du nok registrert med brukernavn og passord. Så kan du legge til alle personene du vil melde på. Etter at personene er registrert/identifisert vil du måtte velge deltakertype (voksenoase, tenoase, junioroase, barneoase eller knøtteoase) og så vil du få en del valg om overnatting, mat og om du vil hjelpe til osv.

Det er viktig å merke seg at alle barn og tenåringer (til 18 år) i år må oppgi en voksen kontaktperson ved påmelding. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker slik at vi raskt kan komme i kontakt med pårørende dersom det behovet skulle oppstå.

Til slutt kommer en betalingsoppsummering. Du kan betale med visa, eller på giro som du enten kan få tilsendt på e-mail eller pr post. 

For mere informasjon besøk www.oase.no