NUKs Barneleir Sør 2014
NUKs Barneleir Sør 2014

NUKs Barneleir Sør 2014

Tidspunkt
28.06 - 05.07.2014

Påmeldingsfrist
09.06.2014 23:59

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Leirvikveien 16, 4513 Mandal, Norway

Velkommen på leir!

Leir! En uke med venner, og med fokus på det levende fellesskapet. År etter år opplever vi hvordan gamle venner finner hverandre igjen. Vi ser nye ansikter finne sin plass i flokken og utfolde seg. Først forsiktig, snart med hele seg. Og vi ser hvordan liturgien blir en naturlig del av det hele, der lek og vennskap og tro er levende deler i en ukes opplevelse. Leir er levende kirke. Velkommen med din påmelding!

 

Barneleir Sør

For barn fra hele landet mellom 8-11 år.

 

Leirsjef: Swathika Anandan

Tid: lørdag 28. juni til lørdag 5. juli

Sted: Stella Maris, Mandal

Pris: kr. 1900 for NUK-medlemmer, kr. 2300 for andre. Medlemspris forutsetter at medlemskontingent til NUK for 2014 er betalt.

 

NB! Meld på en deltager av gangen! Hvis du som forelder melder på barnet ditt skal du logge på med egen bruker (med ditt navn og din epost-adresse) og legge til barnet som deltager i påmeldingen.

Les også "Hvordan bruke Checkin?"

 

Dette er et sentralt NUK-arrangement med tilhørende ordninger, blant annet reisestøtte.

For familier der flere søsken deltar på sommerleir i regi av NUK i år, betaler ett av barna ordinær pris, deretter gis det kr. 300 i rabatt pr. barn. For å ha rett til søskenrabatt må medlemskontingent til NUK for 2014 være betalt. Rabattbeløpet refunderes etter leiren. For å få refusjon må man sende en mail innen 1. august 2014 til nuk@nuk.no med navn på barna, hvilke leirer de har deltatt på og kontonummer beløpet ønskes overført til.

 

Hvis du ikke ønsker at bilder eller videoopptak av deg som blir tatt på dette arrangementet skal publiseres på nett, i blader eller i annet informasjonsmateriell ber vi deg si ifra til sekretariatet. (Dette gjelder ikke gruppebilder!)

 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med NUK-kontoret: Tlf.: 23 21 95 40 eller på mail nuk@nuk.no.