NUKs konfirmantleir 2014
NUKs konfirmantleir 2014

NUKs konfirmantleir 2014

Tidspunkt
13.04 - 20.04.2014

Påmeldingsfrist
01.04.2014 23:59

Påmeldingen er stengt

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Gulsrud eller Skogstad

Hvert år i den stille uke arrangerer NUK leirer for dem som skal konfirmeres samme år. 2014 er slett ikke noe unntak, og i tidsrommet 13.-20. april (palmesøndag til 1. påskedag) er det duket for to fantastiske leirer i Østlandsområdet. Vi inviterer deg som konfirmant til å delta på en uke du sent kommer til å glemme.

Kunne du tenke deg en uke på leir sammen med andre ungdommer på din egen alder, samlet for å minnes og feire selve kjernen i vår katolske tro; nemlig Jesu død og oppstandelse gjennom påskens liturgi? Kunne du tenke deg nye venner og et fellesskap som bare finnes på leir? Vil du skape minner du kommer til å huske til du er 90? – vel, da er det bare en ting å gjøre: Meld deg på nå!

 

Det arrangeres to påskeleirer, men de to har felles påmelding. Du kan komme med ønske om å komme på samme leir som noen andre, og vi vil førsøke å ta hensyn til dette. Deltagere fra samme menighet vil bli plassert på samme leir.

 

Gulsrud Leirsted

Den ene av årets konfirmantleirer vil finne sted på Gulsrud. Dette er et privateid leirsted som ligger i flotte omgivelser ved den vakre Tyrifjorden omtrent en times kjøretur fra Oslo. Veien er også kort fra Akershus og nedre Buskerud. Gulsrud er godt egnet for både sommer- og vinteraktiviteter, med rikelig plass ute og inne.

 

Skogstad Leirsted

Skogstad Leirsted ligger på Eina, sentralt på Østlandet -20 km. fra Gjøvik, 60 km fra Lillehammer og 100 km. fra Oslo. Stedet byr på svært gode fasiliteter både ute og inne for varierte aktiviteter. Leirstedet eies av Normisjon.

 

 

Tid: 13.-20. april (palmesøndag til 1. påskedag) NB! Oppmøte på Oslo S, kl 12.00. Tilbake på Oslo S kl 15.00 søndag 20. april.

Gulsrud-deltagerne skal møte ved tigerstatuen.

Skogstad-deltagerne skal møte ved spor 19.

Sted: Gulsrud og Skogstad

Aldersgrense: Du må konfirmeres i 2014

Reisestøtte: Etter NUKs gjeldende regler (se http://nuk.no/index.php?id=779)

Ta med:  Innesko, bibel, sengetøy, toalettsaker, penklær, uteklær og sko og det du måtte trenge for en uke på leir.

 

Pris: 1900,- for NUK-medlemmer, kr. 2300 for andre. Medlemspris forutsetter at medlemskontingent til NUK for 2014 er betalt innen leirens begynnelse. Medlemskap kan betales ved påmelding her på Checkin.

Påmelding: Meld på en deltager av gangen! Hvis du som forelder melder på barnet ditt skal du logge på med egen bruker (med ditt navn og din epost-adresse) og legge til barnet som deltager i påmeldingen.

Les også "Hvordan bruke Checkin?"

 

Dette er et sentralt NUK-arrangement med tilhørende ordninger, blant annet reisestøtte.

For familier der flere søsken deltar på påskeleir i regi av NUK i år, betaler ett av barna ordinær pris, deretter gis det kr. 300 i rabatt pr. barn. For å ha rett til søskenrabatt må medlemskontingent til NUK for 2014 være betalt. Rabattbeløpet refunderes etter leiren. For å få refusjon må man sende en mail innen 11. mai til nuk@nuk.no med navn på barna, hvilke leirer de har deltatt på og kontonummer beløpet ønskes overført til.

 

NB! Denne leiren er først og fremst ment for ungdommer som skal konfirmeres katolsk i 2014.

 

Hvis du ikke ønsker at bilder eller videoopptak av deg som blir tatt på dette arrangementet skal publiseres på nett, i blader eller i annet informasjonsmateriell ber vi deg si ifra til sekretariatet. (Dette gjelder ikke gruppebilder!)

 

 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med NUK-kontoret: Tlf.: 23 21 95 40 eller på mail nuk@nuk.no.