NUKs Lederbank
NUKs Lederbank

NUKs Lederbank

Tidspunkt
01.01 - 31.12.2019

Påmeldingsfrist
31.12.2019 23:00

Arrangør
Norges Unge Katolikker

Sted

Akersveien 16A, 0177 Oslo, Norway

Ønsker du å være leder på NUK-leir? Her kan du registrere deg i NUKs lederbank -og øke dine sjanser for å bli spurt om å være med:-)

Leir er en fantastisk mulighet til å oppleve den levende Kirke, og sjelden noe mindre enn en uforglemmelig opplevelse for både ledere og deltagere! Som leder får du mulighet til å gjøre en innsats for NUK og Kirken, men også uvurderlig ledererfaring. Ved å jobbe i team og som leder lærer du masse om samarbeid og ledelse -hva som funker og ikke funker. En uke på leir består av hardt arbeid, nye utfordringer, masse morro og minner for livet. Bli med du også! 

 

Denne lederbanken vil bli brukt av NUKs sentralledd og fremtidige leirsjefer. På denne måten kan vi lettere ha oversikt over alle som ønsker å være leirledere. Å stå på denne listen er ingen garanti for å bli spurt, men en måte å si at man gjerne vil være med.

 

For å være leder på NUKs leirer må man være over 18 år. På ungdomsleir og påskeleir for konfirmerte må man være over 20 år.  På flere av våre leirer tar vi også med aspirantledere, og de kan være 16-17 år (ungdomsleir og påskeleir for konfirmerte 18-19 år).

 

Vi oppfordrer også erfarne ledere om å registrere seg  her!