VISJONEN

Visjonen har sitt utgangspunkt i Jesus. Et av de tydeligste kjennetegnene på Jesu liv var godheten. Vitnesbyrdet om ham i Apostlenes gjerninger 10,38 er nettopp dette:

Jesus fra Nasaret ble salvet av Gud med Hellig Ånd og kraft, og (…) gikk omkring overalt og gjorde godt…” (Apg 10, 38). Godheten var også helt sentral i hvordan de første kristne levde sine liv, og vi tror at det er ment til å kjennetegne oss som er kristne i dag.

Vi tror at godheten ikke bare var tenkt til å være et kjennetegn ved disiplene og den første kirke, men også ved kirken i dag. Det er utgangspunktet for opprinnelsen av Godhet og mottoet vår:

“Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden”.


​Dette var utgangspunkt da Godhet startet i 2006. Vi ville ta Jesu ord på alvor om å gjøre Guds godhet tilgjengelig i våre liv og i menighetens liv. Herfra startet en godhetsbevegelse i byen vår som etter hvert har spredt seg videre til resten av Norge.
 
Vi har en drøm om at Norge skal omtales som et land hvor godhet er synlig og tilgjengelig for alle mennesker. Rett og slett ved at landets borgere våger å gjøre de små rause gjerningene overfor andre og hverandre.

Vi tror helt enkelt at godhet vil forandre verden. Vil du være med?


admin.godhet.no