Gruppepåmedling

Gruppepåmeldingen kan i hovedsak gjøres på to forskjellige måter: (velg en av de)

1. Gruppeleder melder på og betaler for hele gruppen.

2. Gruppeleder melder på og betaler for seg selv, og sender link til gruppen som melder på og betaler for seg selv.  

Opptjeninsgstiden for rabatt er 5 dager, dvs at en har 5 dager etter gruppeleder har meldt seg på til at andre benytter linken (alt 2), for å øke rabatten (etter dette får en den rabatten som er opptjent). Giro sendes ut etter opptjeningstiden er ute.

 • Gruppeleder melder på og betaler for hele gruppen

  Her samler du som gruppeleder inn informasjon og penger, og melder på hele gruppen samlet.

  For gruppepåmelding anbefaler vi å bruke filopplastingen, gå inn i påmeldingen og se hva slags informasjon du bør samle inn. Informasjonen samler du i et excelark  bruk følgende overskrifter (og fylle ut): Navn, Adresse, postnr, poststed, e-post, telefon (Mobilnummer), kjønn (bruk: m/f), født (årstall i YYYY). Dette er da standardinformasjon som må oppgis på alle arrangement, husk at du bør ha en oversikt over andre valg som må foretas i påemldingen. Du kan laste ned mal for filopplastning under.
  PS: gruppeleder må ligge først i listen.

  Når dere er klar til å melde dere på 

  Gå til checkin.no og inn i på det arrangementet du vil melde dere på.

  - Velg gruppepåmelding

  - Logg inn (opprett konto) ansvarlig person for bestillingen (giro går til denne e-postadressen)

  - Legg alle navnene inn i et excel-ark, Det beste er altså å bruke følgende overskrifter (og fylle ut): Navn*, Adresse*, postnr*, poststed*, e-post, telefon* (Mobilnummer), kjønn* (bruk: m/f), født* (årstall i YYYY). (*=obligatorisk)

  - Trykk på ” Legg til mange personer i bestillingen”

  - Trykk på "Velg" og finn og velg den filen du lagret, la "Første rad over overskrift" være avhuket dersom du har brukt overskrift, trykk så på fortsett. 

  - Filen lastes opp og gjenkjenner kolonnene og foreslår hva de tilsvarer. Dersom det er med kolonner som ikke er kan lastes opp velges "ignorer". Personer som ikke skal være med kan også hukes vekk. Når du har sjekket at alt er riktig, velg importer personer (oppe til venstre)

  - Trykk på ”Gå videre i påmeldingen >>” (rett under alle navnene.) 

  - Velg så alternativene for hver enkelt person (Velg først påmeldingskategori og alle valg for første person, så fortsetter du på neste)

  Etter at valg for alle personer er foretatt kommer du til oppsummering og betaling, sjekk bestillingen, velg ”giro på e-post” som betalingsmåte, og bekreft betingelsene.

        Påmeldingen er nå fullført og du får en bekreftelsemelding.

  Du kan laste ned mal for opplasting HER

  Husk at det kan ta litt tid å gjennomføre bestillingen, slik at det er lurt å ikke vente til siste frist før en melder på gruppen, da en kan møte på problemer.

 • Gruppeleder melder på seg selv, sender link til andre i gruppen

  Gruppeleder går inn i påmeldingen velger gruppe, logger inn (oppretter bruker) Ved å gjøre dette legges gruppeleder først i bestillingen og står som ansvarlig for bestillingen. Meld deg selv på og gjør de valg som du ønsker, husk å velg giro på e-post som betalingsmåte og godta betingelsene. Du vil motta en e-post med bekreftelse på din bestilling, og med en link som videresendes til de andre i gruppa (når denne brukes legges de inn i samme gruppe, men med en annen bestilling (som de selv er ansvarlig for). Rabattopptjeningsperioden går fra lederen melder seg på, gruppen får den rabatten de har oppnådd når fristen går ut, de kan fortsatt melde på flere etter dette men rabatten vil ikke økes. Husk at giro på e-post må velges for at rabatten skal bli med (ettersom rabatten kan øke dersom det melder seg på flere).

   

  Personer som skal inn i en gruppe må altså benytte påmeldingslinken, påse at en trykker på hele linken (kan brytes/deles ved vidersending).

  Gruppeleder får beskjed når noen melder seg på i gruppen, og kan også gå inn på min side og se oversikt over hvem som er i gruppen og betalingsstatus på bestillingen.

 • Vanlige spørsmål om gruppepåmeldingen

  Påmeldingslinken min fungerer ikke, hva gjør jeg?

  Mest sannsynlig er linken brutt ved videresending, sørg for at du får med hele linken og linm den inn i adressefeltet.

   

  Jeg har ikke mottatt noen giro, hvordan betaler jeg?

  Giro sendes ut når opptjeningstiden er ute, den kan imidlertid havne i søppelpostfilteret. Du kan også hente giro fra min side.

   

  Filopplastingen fungerer ikke, hva gjør jeg?

  Vennligst kontakt checkin, og oppgi hvilken nettleser du benytter og så mye informasjon om problemet som mulig. (Dersom du må gjennomføre bestillingen kan du forsøke en annen nettleser)

   

  Kan jeg se hvem som har benyttet linken jeg sendete ut?

  Ja, du får beskjed på e-post (kan deaktiveres) og har en oversikt på min side over hvem som er i gruppen, med betalingsstatus.